Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Suszarki prostujace wlosy
Autor Wiadomość
madzia 

Informacje:
Dołączyła 423 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-03, 15:03   Suszarki prostujace wlosy

Pytanie do doswiadczonych ;-)
Czy takie suszarki dobrze prostuja wlosy? Moje sa takie uparte, ze musze je prostowac jak ze goraca prostownica :-? a wydaje mi sie ze suszarka bedzie dla nich bardziej lagodna ;-)

REKLAMA

koteczek 
...........

Informacje:
Dołączyła 523 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: bardzo szczęśliwa mężatka
Partner: Andrzej
Wysłany: 2007-06-03, 15:06   

no właśnie ciekawe czy te suszarki zdaja swój egzamin :?: :?: :?:

madzia 

Informacje:
Dołączyła 423 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-03, 15:13   

Pytam, bo ja nigdy nie uzywalam suszarek w ogole.
A te prostujace moga byc nie zle :-) tylko znajac mnie to pewnie i tak bym poprawiala prostownica :oops: ;-)

koteczek 
...........

Informacje:
Dołączyła 523 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Włosy: ciemny blond
Stan: bardzo szczęśliwa mężatka
Partner: Andrzej
Wysłany: 2007-06-03, 18:21   

ja po prostowalnicy mam strasznie osłabione włosy dla tego od dłuższego czasu jej nie używam

ciekawa jestem z tą suszarka :?:

madzia 

Informacje:
Dołączyła 423 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-03, 18:30   

No ja z tego co wyczytalam to opinie sa rozne.
Mysle, ze i po tym i po tamtym wlosy sa niszczone...

Moje nie sa az tak bardzo krecone...ale musze je ukladac po kzadym myciu. bo sa takie pierze... widzialam wlasnie taka suszarke kosztuje 500 koron...i szkoda by bylo zebym kupila ja na darmo jesli bede nie zadowolona <bezradny>

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 590 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2007-06-03, 19:28   

Nigdy nie używałam, więc nie wiem, jeśli włosy się bez problemy układają to może i wystarczy suszarka, ale prostownice na pewno są lepsze :P Ale nie mam doświadczenia niestety z takimi suszarkami <bezradny>

niki 

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Imię: monika
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-05, 23:43   

a moze wiecie przy okazji coś więcej o prostownicach, jaką warto mieć, mam z metalowymi końcówkami, ale słyszałam, że lepsze ceramiczne, a już najlepsze z jakimiś otworkami?

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 401 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-06, 08:48   

Ceramiczne wkładki są najlepsze bo nie niszczą tak włosów. Metalowe to zabójstwo dla włosów :-?

mamusia22 

Informacje:
Dołączyła 376 dni temu

Profil:
Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-22, 20:51   

ceramiczna prostownica tylko nie szklana dziadostwo, szuszarka z rowenty nie niszczy tak wlosow, mi silnie sie kreca i rzadko prostuje bo juz mi wystarczy ze mam rozdwojone 3 razy jeden wlos, a do fryzjera nie pojde bo mi zetnie z 10 cm, do najlepszej mojej fryzjerki musze sie umowic conajmniej miesiac wczesniej-ale skroci tak jak chce, a mimo to zaraz od nowa mi sie beda rozdwajac uroki kreconych wlosow zapuszczam i tyle

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 373 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: Rafiątko
Wysłany: 2007-07-22, 20:56   

posiadam prostownice Remingtona, jestem strasznie zadowolona prostuje włosy na druty.Rewelacja. Ma ceramiczne wkladki z teflonową powłoką, nagrzewa się w minutę.
A wygląda tak :)
http://www.allegro.pl/ite...01_mata_gw.html

jest tania, ja pamietam ponad rok temu płaciłam za nią 200zł prawie.do teraz prostuje tak samo- a uzywam jej prawie codziennie.

Madae 

Informacje:
Dołączyła 403 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-07-22, 21:08   

wiec wróce do głownego tematu :D ja od dawna uzywam suszarki prostujacej włosy
jak na moich fotkach widac (troszke) mam krecone włoski :D zawsze je prostuje..czasem zostawiam tylko fale od polowy długosci

obecnie uzywam suszarki firmy EXIDO i jest to moja 3 suszarka tego typu- jak narazie sprawuje sie najlepiej :D potem fotki w necie poszukam :D

wazne jest by włosy suszyc zgóry na dół CAŁY CZAS!! jesli ktos ma trudne włosy jak ja i madzia to mozna sie wspomóc kremem prostujacym (nałozyc na wilgotne włosy i suszyc) a na koniec jeszcze woskiem lub gumą :P nooo i jeszcze jesli ktos sie uprze to lakierem , ale polecam jakis lekki , i nie sklejajacy :D wtedy na bank beda mniej zniszczone niz po prostownicy :D

ale nie musze chyba pisac ze wilgotne powietrze na zewnatrz moze zniweczyc caly nasz włozony w prostowanie wysiłek :D jednak i tak fryzurka stworzona w ten sposób powinna sie utrzymac dłuzej niz po prostownicy :mrgreen:

[ Dodano: 2007-07-22, 21:28 ]
a oto i moja suszarka

[ Dodano: 2007-07-22, 21:28 ]
nawet kolorek ten sam :mrgreen:

Opis zdjecia:

Plik ściągnięto 6 raz(y) 182,05 KB

Anija 

Informacje:
Dołączyła 390 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-07-23, 21:25   

ja po umyciu glowy zawsze musze sobie wysuszyc suszarka grzywke bo... mi sie kreci jak tego nie zrobie

Basia 

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wzrost: 157
Włosy: blond
Stan: usidlona
Wysłany: 2007-07-28, 23:26   

Moja siostra ma ta suszarko-prostownice rowenty i powiem wam ze bez rewelacji. ja ogolnie mam proste wlosy wiec tylko przeciagam koncowki i grzywke, ale ta suszarka bardzo szarpie wlosy <czyli duzo ich wyrywa> a efekt i tak nie jet powalajacy. tam w tych szczelinach sa po prostu malutkie plytki ceramiczne, ktore nagrzewaja sie od cieplego powietrza. obejrzyjcie ja sobie w jakim sklepie rtv/agd to zrozumiecie o co chodzi z tym szarpaniem.

Ja uzywam ceramicznej mpm product za 39,99 z auchana i jestem naprawde zadowolona. Do tego biosilk na koncowki i rewela :mrgreen:

Odpowiedz do tematu