Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 387 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-20, 15:58
lucasso poszukaj sobie na necie, ja wpisałam w google Krawcowa Warszawa i znalazłam parę interesujących rzeczy z tym że część jest na innych forach więc nie robię reklamy No ale krawcowa, ktora szyje również suknie ślubne na pewno by podołała twojemu wyzwaniu Powodzenia
lucasso poszukaj sobie na necie, ja wpisałam w google Krawcowa Warszawa i znalazłam parę interesujących rzeczy z tym że część jest na innych forach więc nie robię reklamy No ale krawcowa, ktora szyje również suknie ślubne na pewno by podołała twojemu wyzwaniu Powodzenia
Dobra rada, w sumie suknia ślubna nie jest mniej skomplikowana niż to o co mi chodzi.
Dzięki!
Lucasso fajnie że chcesz zrobic prezent swojej żonie, kociak dał dobre rozwiązanie z tą krawcową, bo w razie gdyby cos było ni etak , zawsze ładnie można ją przerobić..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 256 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-11-27, 10:56
jak znajdziesz suknie/ uszyjesz to ja poprosze zdjecia zony w tej sukience.. mi sie podobaja takie stroje:)) na wesele, sylwka bym poszla na pewno w jakiejs gotyckiej kiecce:P
jak znajdziesz suknie/ uszyjesz to ja poprosze zdjecia zony w tej sukience.. mi sie podobaja takie stroje:)) na wesele, sylwka bym poszla na pewno w jakiejs gotyckiej kiecce:P
dobrze, będę pamiętał pochwalić się tu na forum jak plan się mi uda zrealizować
pozdrawiam
Informacje: Dołączyła 256 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-11-28, 17:07
ljest jeszcze prostrzy sposób, lucasso jestes z Radomia, a tam przeciez bardzo popularne pokazy rycerskie i takie przebieranki za szlachcianki it...może sie zakręć w okół tego;)
w warszawie są takie sklepy typu "ubrania ze starej szafy", albo "wzorcownie", gdzie można znaleźć takie wynalazki i to za naprawdę rozsądną cenę, pewnie u was też coś takiego by było, skoro macie takie historyczno-rycerskie "hapeningi"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 299 dni temu Posty: 80 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-11-28, 22:07
sierra ma dobry pomysl ja tez widzialam w skepie wzorcownia tego typu suknie moze warto zajrzec i poszukac zawsze pomozemy znalesc ci adresy tych sklepow
sierra ma dobry pomysl ja tez widzialam w skepie wzorcownia tego typu suknie moze warto zajrzec i poszukac zawsze pomozemy znalesc ci adresy tych sklepow
a gdzie w Warszawie jest taki sklep, wpisuje w google "wzorcownia Warszawa" i wyskakują jakieś ciucholandy w ogóle "wzorcownia" to typ sklepu, czy konkretna nazwa jakiegoś jednego - pierwszy raz słyszę takie okreslenie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 299 dni temu Posty: 80 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-11-30, 19:56
w warszawie Wzorcownia to siec ciuchlandow ale wlasnie w tych sklepach mozesz znalesc bardzoorginalne suknie i stroje oprocz takich zwyklych codziennych ciuchow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum