Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2006-12-13, 20:49 Suknie wieczorowe, na bal itd.
Jakie Wam się podobają, jakie są Wasze propozycje, może macie jakieś zdjęcia, tego co macie lub chciałabyście mieć??
Ja wkleję Wam zdjęcie mojej sukienki. Szyłam ją sobie na studniówkę, projekt znalazłam gdzieś w jakiejś gazecie, trochę przerobiłam, inne kolory zastosowałam, dodałam różyczki. Wyszło to tak:
A później przerobiłam ją sobie na potrzeby wesela mojej sis. Zlikwidowałam ramiączka, usztywniłam okolice biustu i z tyłu wycięłam taki trójkącik aż do dołu pleców i dałam tam tasiemkę (wcześniej była normalnie na zamek). Teraz wygląda tak:
(sorki ze ucięte ale najważniejsza tu sukienka )
i jeszcze tył, tylko tutaj akurat ta tasiemka się rozwiązała i wisi, normalnie była zawiązana na kokardkę, ale wiadomo jak to w tańcu... Nie pytajcie skąd tam policjant na weselu bo to inna historia
mam jeszcze jeden komplet taki na przyjęcie, ale nie mam nawet jego zdjęcia... ale jest też mnóstwo takich, które mi się podobają, jak znajdę na necie przykłady to wkleję
ale świetne te sukienusie dobrze takie mieć w swoich zbiorach, zawsze można uszyć jak się nie znajdzie w sklepie
jak dla mnie nr 2 i ostatnia sa de best
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 355 dni temu Posty: 320 Skąd: krakow - eNHa
Profil: Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-06-06, 17:40
Kociak,
ta sukienke czerwona moja mam szyła pannie mlodej na drugi dzien...
no to ja wam pokaze jakie ja miałam...
tu byłam za druchne - pierwsza
teraz bede miec szyta na sierpien.. ten dól co wyzej bedzie rozciety i bedzie balbanka wstawiona - widoczna noga
gorset bedzie czerwony.... bedzie zakryty tylko na biuscie a reszta widoczne ciało
jak beda fotki to pokaze
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-11, 23:44
Magdaru napisał/a:
To ja Wam się pochwale kiecką
ale ta spódnica to taka jest do samego dołu ? bo na zdjęciu dobrze nie widać a sukienka ładniutka, chociaż mi się obecnie bardziej podobają takie sukienusie "lekkie" do kolan, takie bardziej koktajlówki
Spódnica do ziemi Ja nie lubie krótkich, a musiałam taką wypasioną kupić, bo jestem świadkiem i jakoś trzeba wyglądać no i mam w planie wyglądać lepiej od panny młodej hahahaha żartuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum