Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 374 dni temu Posty: 4782 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-04, 15:06
nie wiem,czy to tak modelka,czy to te kolory ale suknie mi sie nie podobaja, niby fajny fason i wogule,ale jakies takie tandetne wykonanie mi sie wydaje
Włosy: Blond
Wysłany: 2008-07-04, 15:11
angik1683 napisał/a:
nie wiem,czy to tak modelka,czy to te kolory ale suknie mi sie nie podobaja, niby fajny fason i wogule,ale jakies takie tandetne wykonanie mi sie wydaje
nie rozumiem dlaczego...ale kazdy ma swoje zdanie:)
_________________ Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....
na 100-wke w takich sukienkach co są pokazane - żadnej bym nie założyła...za obszerne jak dla mnie... studiówka to nie jest sztywna impreza tylko zabawa...a w takich sukienkach to źle by się tańczyło
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 191 dni temu Posty: 81
Profil: Imię: Basia
Włosy: Blond
Wysłany: 2008-07-04, 17:26
ochhh dzieki:(((do tej pory mi sie podobaly,ale teraz patrze na to troche z innej strony i ...chyba macie racje...no to nie wiem...
macie jakies propozycje takich wyjatkowych sukien na studniowke????takich naprawde suuuuper??wyjatkowych,nie codziennych a zarazem pasujacych do tej imprezy...dajcie jakies fotkkii...
_________________ Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 374 dni temu Posty: 4782 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-07-04, 17:27
mysiunia89, jesli ci sie naprawde podobaly to nie powinnas zmieniac zdania po odczytaniu naszych opini,tobie ma sie suknia podobac a nie nam
mysiunia89 napisał/a:
macie jakies propozycje takich wyjatkowych sukien na studniowke????takich naprawde suuuuper??wyjatkowych,nie codziennych a zarazem pasujacych do tej imprezy...dajcie jakies fotkkii...
przejrzyj sobie ten temacik od poczatku,jest tu mnostwo slicznych sukienek,moze akurat cos ci wpadnie w oko
Wysłany: 2008-07-10, 12:41
Asiu bardzo ladna,teraz jeszcze poczekamy do poniedzialku na efekt koncowy tzn.suknia,fryzurka,makijaz no i ten BLYSK w oku i oczywiscie maz przy boku
szkoda ze zdjecie przekrzywione,szyja mnie teraz boli
Wysłany: 2008-07-10, 12:44
asia21_87 napisał/a:
grunt ze widać
no przecia
tylko zdjecia ze slubu juz prosimy w odpowiedniej pozycji bo skretotulowia dotaniemy
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-10, 20:33
asia21_87, mi tez sie podoba sukienusia, a przepraszam na jaki slub ty idziesz swoj matko co ja przegapilam niemozliwe ze nic o tym nie wiem....
powiedz szybko bo normalnie koniec swiata
ale fajnie
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum