Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 217 dni temu Posty: 1041 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Wysłany: 2008-07-04, 00:27
Wlasnie mi tez bardziej czerwona i do tego srebrna bizuteria i bedzie pieknie a ten czerwony ladny taki intensywny jest...Mam nadzieje ze panna mloda mnie nie wyrzuci z wesela
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 325 dni temu Posty: 78 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 172
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-07-04, 05:46
Bardzo mi się podoba, super dekolt, taki jak lubię, i fajny, zwiewny materiał. Czerwona byłaby napewno piękna, ale mnie jakoś bardziej widzi się ten błękit, bo material jest taki delikatny, do opalonego ciała błękit byłby świetny:)
a gdzie wogóle wypatrzyłaś tę sukienkę?
_________________ "E.E. Cummings once wrote; 'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"
Wysłany: 2008-07-04, 07:46
Generalnie sprzedaje babka z allegro ale tej akurat nie ma na aukcjach mozna kupic w sklepie internetowym jezeli jestes zainteresowana dam ci na pw adres
skinnybitch, ja tez ide na wesele brata i mam sukienke calusieńka czerwoną ......... na twoim miejscu wybrałabym czerwoną ta błękitna jakos mi sie nie podoba kolorem bo wzór ładny
Wysłany: 2008-07-04, 09:09
No i wlasnie kurzce jestem w kropce bo z jednej strony ten blekit bardzo delikatny i bedzie ladnie na opalonym cialku wygladal a z drugiej str kocham czerwony i wiem ze bedzie piekna
skinnybitch, jak chcesz się wyróżniać na parkiecie to czerwony kolor
chcesz byc delikatna i z piękną opalenizną to błękit
nie ważne kolor i tak będziesz pięknie wyglądać, bo sukieneczka bardzo ładna
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 414 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-04, 10:23
skinnybitch,jak kochasz czerwony to bierz czerwona , blekitna ladna,ale taka troche zadelikatna jak dla skinnybitch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum