Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-02, 11:41
no i badz madry i pisz wiersze Jakbym miala sie pokierowac waszymi opiniami to bym matlik w glowie miala,bo kazdej inna sie podobuje
ide dzis zobaczyc je na zywo i moze cos poprzymierzam jak bede w nastroju
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-07-02, 12:02
Ja polecam sklep Tadashi, który jest w blue city, mają naprawdę śliczne, bardzo kobiece, eleganckie kreacje. Kilka przykładów:
tadashi 6.jpg 6
Plik ściągnięto 138 raz(y) 13,11 KB
sukienka 4.jpg 4
Plik ściągnięto 138 raz(y) 11,98 KB
sukienka 3.jpg 3
Plik ściągnięto 138 raz(y) 9,79 KB
Opis zdjecia: 5
Plik ściągnięto 1 raz(y) 73,79 KB
Opis zdjecia: 2
Plik ściągnięto 0 raz(y) 112,94 KB
Opis zdjecia: 1
Plik ściągnięto 0 raz(y) 66,09 KB
_________________ "E.E. Cummings once wrote; 'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-07-02, 12:04
dwie pierwsze mi sie podobaja,reszta taka sobie
Wysłany: 2008-07-03, 11:41
sylfiaaa, no cena niezla... a masz fotki jakies ?
Włosy: mow mi ruda
Wysłany: 2008-07-04, 01:09
Babeczki potrzebuje waszej pomocy w pazdzierniku na weselicho ide i juz zdecydowalam jaki model sukni tylko nie wiem czy lepsza blekitna czy czerwona Help
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 3 raz(y) 17,41 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum