[ Dodano: 2008-05-07, 18:45 ] Anusek ? no od razu widac ze dziewczyna ma gust ale tak na serio to ona jest jak marzenie chyba sie w niej zakochalam.....
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 49,96 KB
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 101 dni temu Posty: 248 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-07, 18:58
kurcze ja chciałam taką właśnie jak ta różowa tylko żółta:D tylko doszłam do wniosku że przy moich wymiarach górnych partii ciała to na weselu moze być cięzko bez ramiączek:(
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-07, 21:01
Zielonooka napisał/a:
to chyba anusek sobie taka kupowal:) sliczna
miałam zamiar ale sie bałam że na mnie będzie za duża,ale nadal bardzo mi sie podoba,jest śliczna,właśnie mi sie przypomniało że koleżanka szuka sukienki chyba jej musze tą pokazac
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
prawie we wszystkich kolorkach ta sukienka jest sliczna i cena jest zupelnie ok, ale kurcze wielka szkoda ze mam za duze bilibimbaly i bez ramiaczek chyba nie komfortowo by mi w niej bylo
Mam dziewczyny dla Was zadanko
Ja sama jesli chodzi o mode to tak średnio
Wiec pytam
Ide na wesele w sierpniu (brata)
Jaka suknia najlepiej pasuje na niska osobe ,powiedzmy , że w miare szczupła ( chcoaiz mam zamiar chcoiaz ze dwa kilo jeszcze zrzucić) blondynke bo ja na razie nie mam pomyslu
Informacje: Dołączyła 101 dni temu Posty: 248 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-08, 09:34
krótka:D odcinana pod biustem bo wtedy wydłuża sylwetkę, butki na obcasie i będzie beauty:D a teraz pełno jest w sklepach sukienek w pastelowych kolorach a to dla blondynki jak znalazł:D
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum