Informacje: Dołączyła 130 dni temu Posty: 2 Skąd: LONDYN
Profil:
Wysłany: 2008-05-01, 13:32
HEJ DZIEWCZYNE MAM MALOM PROZBE POTRZEBUJE WASZEJ OPINJI WKLEJE PARE ZDJEC SUKIENEK I LICZE NA POMOC W OCENIE BARDZO MI ZALEZY CZY SOM LADNE CZY NIEBARDZ WIELKIE DZIEKI BUZKA DLA WAS
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-01, 13:37
a na jaka okazje szukasz sukienki?
z tych ktore wkleilas nie pdoba mi sie ani jedna druga od dolu ma nawet fajny kroj ale te kolory psuja jej urok moim zdaniem
Wysłany: 2008-05-01, 16:17
seli19, dziekuje
[ Dodano: 2008-05-01, 15:18 ] agnieszka, mysle,ze jednak nie warto,ale oczywiscie to kwesti gustu,jesli sa w twoim stylu i ci sie podobaja to czemu nie
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-05-01, 16:57
numer 2 szeksziiii i bardzo ladne sa 5 i 6
[ Dodano: 2008-05-01, 15:57 ]
jedyny minus- do wszytskich trzeba miec idealna figure
Właśnie zaczęłam przeglądać ten wątek. Dowiedziałam sie ze w lipcu będe starszą druhną i znów musze spędzić tysiące kilometrów na poszukiwaniu kiecki załamałam sie zupełnie nie wiem czego mam szukac :)może jakieś podpowiedzi
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 484 dni temu Posty: 4736 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-05-02, 08:40
sylfiaaa napisał/a:
zupełnie nie wiem czego mam szukac :)może jakieś podpowiedzi
a jaka ma byc? krotka, dluga, skromna...? zaraz cos poradzimy. a przegladalas temat w dziale slubnym, "w czym na slub cywilny?" tam byla masa fajnych sukieneczek
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 597 dni temu Posty: 2323 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-02, 12:39
podoba mi się 1,2,5
tez szukam kiecki koktajlowej na ślub koleżanki, nie wiem jeszcze czy będzie zapraszać na wesele czy nie, więc nie chcę przesadzić ze strojnością i koniecznie musi być z ramiączkami
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
ja się rozgladam za jakąś sukienką na obronę pracy choć nie lubie chodzić w sukienkach no ale dla odmiany jakoś już mi się nie podoba to, że zawsze ma być biała bluzka i spodnie czarne lub spodniczka... może coś podpowiecie jak sie ubrać tzn. wczesniej kupić
Wiadomo obrona ważny egzamin i przypadający tytuł, siedząca komisja przyglądająca sie...też kreacja musi być wyjątkowa i gustowna...ale nie mam pomysłu
madzia zaraz obejrze te sukieneczki a co do tego jak ona ma wyglądać nie mam pojęcia jaką powinna miec starsza druhna ale moze jakąś długą ? :)tak długą
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 157 dni temu Posty: 4425 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-07, 18:42
Ja dzis szukalam sukienki na lato ale nic superowego tak do noszenia na codzien nie wpadlo w oko ale zobacczcie jaka slicznosc znalazlam w sumie nie wiem to na jakis slub do kogos by mozna
qqqqqqqqqqq.jpg
Plik ściągnięto 81 raz(y) 22,41 KB
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum