a czy uważacie ze sukienka w groszki (czarno białe) to kicz na wesele czy nie bo ostatnio spodobała mi się taka kiecka w fajnym fasonie ale nie wiem co ludzie powiedzieliby ???
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-06-18, 09:49
vermilla napisał/a:
sukienka w groszki (czarno białe) to kicz na wesele czy nie
chyba tak
Ta czerwona jest elegancka i w sam raz na wesele.
Ladna ale ja bym i tak zle sie w takiej czula. Nie lubie kiecek do kolan wiec podoba mi sie tylko jak sie patrze
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-18, 11:30
Jewel napisał/a:
Z siostrzyczką ? Czy ja o czymś nie wiem
no może jeszcze nie doczytalas ja i Madzia81 jestesmy siostrami
madzia napisał/a:
vermilla napisał/a:
sukienka w groszki (czarno białe) to kicz na wesele czy nie
chyba tak
czemu ? ja uważam, że to nie jest wcale zły pomysł, chociaż w przypadku groszków radziłabym jednak albo czarna w białe groszki, albo jakiś inny kolorek, coby nie była zbyt biała ja sama się zastanawiam nad kupnem groszkowej sukienusi, takiej i na wakacje i na wesele na które idziemy w lipcu
a czy uważacie ze sukienka w groszki (czarno białe) to kicz na wesele
dlaczego? te sukienusie w groszki teraz potrafią mieć b. ciekawe eleganckie fasony
ale ta czerwona też jest extra numer 1 b. mi się podoba
my też idziemy na ślub i ubieram taką raczej wakacyjną koktajlową sukienkę, tylko potem nie ma wesela, a przyjęcie weselne. ale wydaje mi się, że taka fajna koktajlowa w groszki i na największe wesele się nada teraz takie w modzie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 671 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-06-18, 16:21
grochy to klasyka, wystarczą do tego eleganckie dodatki, może jakieś drobne perełki albo inna bizuteria, szpileczki albo ciekawa torebka, moim zdaniem własnie dużo zależy od dodatków
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum