Ja kiedyś jak sie kąpałam to do wody troszkę soli sypnęłam i jakie mieciutnkie były potem łokcie Musze to powtórzyć jeszcze raz Tylko chyba tej soli nie mam.
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 268 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 19:58
NudnaBaba napisał/a:
Peeling- ale co dokładnie nałożyłaś?
Ja kiedyś jak sie kąpałam to do wody troszkę soli sypnęłam i jakie mieciutnkie były potem łokcie Musze to powtórzyć jeszcze raz Tylko chyba tej soli nie mam.
moze miałas poprostu sol z morza martwego a pelling miałam z soli z dodatkiem oliwki dla dzieci taki zwyczajny
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 270 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-17, 10:57
Ja często w sezonie zimowym mam suche łokcie a w lecie suche stopy, na to stosuję taki krem z Avonu, tylko nie pamiętam jak się dokładnie nazywał jest w biało niebieskim opakowaniu. Jest bardzo tłusty i gęsty, ale mniej niż nivea. Jak będę w domu, sprawdzę nazwę tego kremu.
Pomagają także peeling i później krem odżywczy na noc oczywiście.
Na suche i spierzchnięte usta pomaga mi miód, nie sprawdzałam na łokciach...
[ Dodano: 2007-10-17, 16:25 ]
Krem nazywa się "intensywnie nawilżający krem do rąk do suchej skóry" z serii DRY SKIN RELIEF. Dokładniej biała tubka i granatowe napisy. Nie wiem czy jeszcze ta seria jest, bo dosyć dawno go kupiłam. Na suchą skórę, w tym suche łokcie b. dobry jest też balsam/krem Garnier'a z syropem z klonu, taki czerwony. Zzapobiega szorstkości skóry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum