Ale wiecie co, tak sobie teraz przypomniałam. Dwa lata temu mieszkałam parę tygodni w Niemczech i tam to dopiero segregują na poważnie! Wszystko da się gdzieś zakwalifikować - nawet z opakowania po jogurcie (nie wiem, czy tak było ze wszystkimi jogurtami, czy tylko niektórymi) oddzielało sie papierową etykietkę od plastikowego kubeczka i aluminiowej pokrywki - i każde do innego worka. Niezłe, nie?
Madae napisał/a:
chodzi o wszystkie swietlówki o te jarzeniowe ( gaz w srodku) ale i o zwykłe zarówki...wszystkie są niebezpieczne dla srodowiska choć z nieco innych powodów
Kurczę, to mi zupełnie wywróciłaś do góry nogami moje dotychczasowe mniemanie o świecie!
Dzięki
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 271 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 12:29
mysle ze kazdy w swoim zyciu kieruje sie wlasnymi zasadami wartosciami
zyje tak i staram sie tak zyc aby nik przeze mnie nie cierpial
kocham rodzicow rodzenstwo i dla nich zrobie wszystko
staram sie pomagac wszystkim
nienawidze obgadywania hamstwa wiec jak kiedys kogos przylapalam na tym to ju nie ma przeprzam tak osoba dla mnie nie istnieje
najwazniejsze dla mnie wartosci:milosc prawda wiernosc szacunek slownosc
gardze osobami ktore sie nie szanuja i ktore nie szanuja innych
punktualnosc-staram sie byc zawsze i wszedzie punktualna
slownosc-jak tak powiem to staram sie aby tak bylo
staram sie byc obiektywna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum