Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-05-10, 21:56
smerfetkahh, prowokujesz kolejną kłótnię. Odeszłaś z forum i wchodzisz tylko po to, żeby napisać coś, żeby na nowo rozpętać burzę. Dostajesz bana.
Piotrek już wyjaśnił powód swojego odejścia, temat do zamknięcia, żeby nie stał się on kolejną próbą roztrząsania na nowo kłótni, która jest już przeszłością.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-05-11, 09:13
smerfetkahh napisał/a:
Donn, a ciebie co do tego nie masz co robic do GAROW
a ty wez sie za walke z rozstepami.
Wchodzicie prowokujecie do klotni i tylko wtedy sie odzywacie gdy pojawi sie temat ktory odbieracie jako mieso do pozarcia.
Odeszlycie, ciesze sie...bedzie moze mniej postow ale za to bardziej wartosciowych.
Forum dziala i dzialac bedzie...przykre, ze po tym ile czasu spedzilyscie tutaj odwdzieczacie sie w taki sposob... Po pewnych osobach na prawde sie tego nie spodziewalam. Zycie...
Wszystkie, ktore odeszly...postaram sie o zbanowanie was bo nic dobrego z tego nie wychodzi.
Jak do klotni to pierwsze...
Pozdrawiam
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 189 dni temu Posty: 707
Profil:
Wysłany: 2008-05-11, 09:33
Cytat:
I kto to mówi
madzia, ja jestem ciągle pojawiona, żadnych deklaracji z mojej strony nie było
..i tym bardziej nie zamierzam się z nikim kłócić..
madzia napisał/a:
bedzie moze mniej postow ale za to bardziej wartosciowych.
Ale może właśnie dlatego jestem ale nie chce mi się udzielać No comment by..
Smerfna, calm down
Coś się musi skończyć, żeby zaczęło się coś nowego..ktoś odchodzi aby przyjść mógł ktoś.. teraz to nie kumam o co i po co to wszystko.. Chwilami zawiść ludzka mnie przeraża. B.O.
ja wlasnie tez nie wiem co sie stalo i moze nawet lepiej... przykro troche ale mysle ze lepiej bedzie jak sprawa rozstrzygnie sie miedzym tymi ktorzy wiedza o co chodzi...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
co do tych slow ktore ktos napisal, to dobrze wiesz,ze to nieprawda
ee tam, trochę prawda
nie no żartuję
ale ok, jak tak czujesz to spoko, twoja decyzje
ale czy to "ostateczna odpowiedź" ? <bawię się w Hubercika z mylionerów"
Cytat:
cerrata
moze i troche,ale ktos wmieszal strusia prywatne zycie do tego co jest na forum i to bylo przesadzone i padlo kilka slow za duzo i wlasnie to mialam na mysli piszac,ze to nie prawda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum