testowy, co do tych slow ktore ktos napisal, to dobrze wiesz,ze to nieprawda, ja nie jestem tu az tak dlugo ale uwazam ze ten ktos z tym przesadzil,co do tego ze nie czujesz sie tu dobrze i za duzo wspomnien to akurat rozumiem i dlatego tez szanuje twoja decyzje, powodzenia we wszystkim i milo ze sie pozegnales
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 224 dni temu Posty: 493 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-05-10, 11:14
Właśnie mi też tutaj brakuje... Viagry, Magdaru, Madae... paru innych osób... a teraz jeszcze Struś odszedł i jakoś tak dziwnie co?
Starałam się wcześniej nie wypowiadać, ale smutno jakoś tu na tym forum jest teraz... mam nadzieję, że jeszcze wróci choc troche stary klimat...
ps. ja nie mam czasu ostatnio często tu zaglądać (moje shifty w pracy maja 12 godz.) ale jak tylko mam dzień wolny to od razu do Was wpadam Kochane (i Kochani). Teraz najbliższy dzień wolny- środa - więc see ya w środę... (może na chwilkę wcześniej wpadnę dodać w końcu te fotki- sorry Cerratko naprawdę czas to jest coś czego najbardziej mi brakuje... nadal są niezgrane w aparacie...) A teraz spadam do pracy...
Chciałam tylko wyrazić, że jakoś tak inaczej na tym forum się robi- a dziewczyny wróca tu kiedyś? Wie ktoś?
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-10, 11:43
angik1683 napisał/a:
co do tych slow ktore ktos napisal, to dobrze wiesz,ze to nieprawda
ee tam, trochę prawda
nie no żartuję
ale ok, jak tak czujesz to spoko, twoja decyzje
ale czy to "ostateczna odpowiedź" ? <bawię się w Hubercika z mylionerów"
hmmm bardzo dobrze i jezeli ktos kogos o cos oskarza to niech najpierw spojrzy na to co sam mowi,bo uwagi moze dawac ten kto daje przyklad........
I moim zdaniem to forum nigdy nie bedzie takie jak bylo,,,bylo fajnie,ale sie skonczylo sami widziecie,ze wieje pustkami wszyscy gadaja co napisaly dziewczyny ktore odeszly...a czy moze ktos sie zastanawial,ze nie wszystko moze bylo przez nie pisane ..i jest to smiechu warte,ze ciagle u was powstaje nowy temat klotni.......problemy,strus odszedl phiiiiiii no i co ze odszedl najwiecej sie nie udzielal na forum
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-10, 21:25
moze odnosicie trochę mylne wrażenie.dziwi mnie, że wszystkie się wycofujecie z tego forum, a pozniej tylko wchodzicie po to, żeby sprawdzić czy jest coś na wasz temat i czy ktoś przeżywa wasze odejscie. boli Was raczej to, że forum bez Was i tak istnieje. jest mnóstwo innych wspaniałych dziewczyn.może zostały na tym forum osoby które pracują i mają swoje zajęcia, a nie ciągle siedzą w domu i mają czas na pisanie.jak dla mnie jestescie dorosłe, skoro taka była Wasza decyzja to w porządku. po co to ciągle roztrząsać.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 101 dni temu Posty: 249 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-10, 21:33
niki, popieram, a dodam tylko tyle że ciągłe wałkowanie tematu psuje atmosferę i cały czas jest jakby to ująć "nerwowo" Co było to było, ale też trzeba w końcu ruszyć trochę do przodu....
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
niki, malo wiesz,ja nic nie chcialam napisac,ale to juz przesada do czego oni sie posuwaja ja jestem tu pierwszy raz od odejscia i wali mnie to czy ktos za mna tesknil,bo teraz juz nie ma tu osoby na ktorej mi zalezy....wiec nic mnie nie boli wrecz przeciwnie...smieszy
Donn,
Pachulka, sami tworzycie tematy bez sensu mieszanie czegos tam z prywatnoscia ochyda
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-10, 21:43
smerfetkahh napisał/a:
wali mnie to czy ktos za mna tesknil,bo teraz juz nie ma tu osoby na ktorej mi zalezy....wiec nic mnie nie boli wrecz przeciwnie...smieszy
to właściwie co dzisiaj robisz na forum, skoro nie lubisz osób , które tu są. nie chcesz się udzielać, a Twoja obecnośc tutaj polega na jakimś dziwnym śledzeniu. od pewnego czasu nie ty jedna wchodzisz tylko w temat komunikaty i sugestie i nic ponad to.nie chcecie tu być, to może zacznijcie zyć własnym zyciem
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum