Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 396 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-01, 22:32 STRONG MAN
Kochane kobitki a co sądzicie o tego typu mężczyznach??miałam okazje oglądać zawody "strongów" na żywo wszystkie przygotowania do konkurencji i całe to zamieszanie związane z realizacją. GłóWNą gwiazdą był oczywiscie Pudzian, ale mi najbardziej podoba sie Raivis Vidzis z łotwy:)A oto kilka zdjątek z mojego prv archiwum.
[ Dodano: 2007-08-01, 22:35 ]
kurcze mam pewien problem z wstawieniem zdjęć, ale jak zaczaję jak to na pewno wysle
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 396 dni temu Posty: 25 Skąd: Słupsk
Profil: Imię: Iza
Wzrost: wysoka:)
Włosy: brunetka
Stan: wolniutka...
Wysłany: 2007-08-02, 01:12
Emiliano wiesz. nawet miło rzucić okiem na takie ciałko ktore przyciąga wzrok tym bardziej że ma ono co pokazywać he he a tak wogóle to ja tam lubie umięśnionych kolesi ale nie do przesady.ale nie gustuje w "patykach" bo po co mi koles którego jeszcze mi wiatr zwieje??he he żarcik taki malituki bez obrazy he he buziaczek
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 396 dni temu Posty: 14 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Edyta
Wzrost: 167
Włosy: blond
Wysłany: 2007-08-02, 21:22
Tez mialam przyjemnosc ogladac ich na zywo, ale w ogole mi sie nie podoba az takie duuuze cialo A slyszalam cos ze jeden z Polski (nie pamietam nazwiska) zmarl na zawal podczas treningu ... Prawda to?
A slyszalam cos ze jeden z Polski (nie pamietam nazwiska) zmarl na zawal podczas treningu ... Prawda to?
hmm nie mam pojęcia .. ja nie słyszałam nic takiego... co do strong manów ..hmm aż tak przypakowanych kolesi to ja nie lubie.. chudziaków też nie..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
mi sie tacu strong wogole nie podobaja ...sa kobioetki ktore leca na nich i dobrze ...ja tam wole swojego mezczyyzne ale tak na prawde to czy myslicie ze oni sa seksowni?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum