Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 530 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-07, 12:49 Stroje kąpielowe
Pytanie do was dziewczynki jakie stroje preferujecie jedno czy dwuczęsciowe?Jakie wzory kolory itp.
Ja obecnie choruje nieuleczalnie na bikini Havana firmy Etna jest cudny jak nigdy nie lubiałam różu tak mi się bardzo podoba http://www.allegro.pl/ite..._80e_l_roz.html
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3846
Profil:
Wysłany: 2007-06-07, 14:31
Diablica, wlasnie weszlam na forum z mysla o zalozeniu takiego tematu hehe
Ja wlasnie dzis jade do sklepu po stroj wiec jak cos wybiore to sie pochwale
Oczywiscie wduczesciowy
Jesli chodzi o gore to interesuje mnie cos takiego http://www.allegro.pl/ite...atis.html#photo
lub to http://www.allegro.pl/ite...r_36.html#photo tylko wszystko w innych kolorach.
ale do tego chce ala spodenki
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-07, 22:49
Kiedyś nie wyobrażałam sobie mieć stroju dwuczęściowego... Później kupowałam zawsze takie usztywniane i nie wyobrażałam sobie mieć bikini ( nie wiedzieć czemu uważałam, że mam za duży biust i że z bikini wszystko będzie mi się wylewać). A pewnego dnia kupiłam bikini i teraz nie wyobrażam sobie mieć innego stroju Uwielbiam bikini, kolorystyka - za każdym razem jak kupuję, to inne Kiedyś miałam taki kolor "zwierzęcy" - ni to panterka ni to tygrys, jakiś taki brązowawy - bardzo ładnie sie prezentował Obecnie mam jedno czarne (z różowym kwiatkiem) i jedno żółte ( z czarnymi lamówkami). W tym roku chciałam kupić sobie jakieś w odcieniach czerwieni i ze stringami ale niestety kasiorki brak a poza tym znaleźć u nas strój ze stringami to nie wiem, trzeba sobie je chyba namalować w ogóle trudno u nas znaleźć strój z ładnie wykrojonymi figami, wszystkie jakieś takie... wieeeeelkie
Wczoraj kupilam fajny w paseczki ale obeszlam cale centrum handl.
no to się chwal Madziu pokaż nam go tutaj
ja to też przechodziłam w swoim życiu metamorfozy, jeśli chodzi o stroje kąpielowe.
najpierw tylko jednoczęściowe, bo uważałam, że jestem za gruba do dwuczęściowych. w końcu zmądrzałam. swoją drogą, nie wiem jak w takich upałach wytrzymywałam z całym zakrytym brzuszkiem potem były dwuczęściowe usztywniane, bo uważałam, że mam za mały biust do bikini. no i jakiś czas potem "dgapiłam" od mojej Ani, że jednak krój bikini też świetnie wygląda na moim "malutkim" biuście i od tamtego czasu ( czyli ok. 5, 6 lat) kupuję tylko i wyłącznie bikini, majteczki raczej niezbaudowane, niskie. kolory to przeróżne. co roku inny. obecnie mam głównie pomarańczowy (pokazałabym, ale się wstydzę ) i taki stary niebieski, ale b. go lubię. no i Marcin też. myślę o czymś nowym. już w zeszłym roku szukałam ze stringami, ale nic z tego w Polce. po prostu nie ma chyba jesteśmy jeszcze pod tym względem daleko w tyle. jak coś mi wpadnie w oko, to kupię. a jak nie, to przechodzę w tych "starych"
Diablica666, świetne te, o których myślisz
tylko troszkę drogie. ale co tam. raz się żyje
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 530 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-08, 12:32
Madzia81 napisał/a:
Diablica666, świetne te, o których myślisz
tylko troszkę drogie. ale co tam. raz się żyje
Dokładnie chociaż zastanawiam się nad tym ,mam jakies 10 kilo nadwagi i to widać co prawda w przeciągu trzech lat schudłam sporo z 76kg na 59kg ale dalej jestem pulchna ,tyle ze ten chce głównie do opalania więc mam dylemat bo boje się że bedę wygladać jak debil .Z koleji mam kolerzankę która waży 85 kg i śmiga w dwuczęściowym tyle że bioderka i uda zakrywa pareo wiec kto wie może i ja sie przemogę
Madziu śliczny ten strój fajne ma szorciki
Wysłany: 2007-06-08, 19:42
Diablica666 napisał/a:
fajne ma szorciki
ja jakoś nie przepadam za szortami, wolę mniej zabudowane majcioszki, żeby jak najwięcej opalić
Diablica666 napisał/a:
boje się że bedę wygladać jak debil
aj tam, do opalania może być a jak będziesz się w nim chciała gdzieś przechadzać, to kup sobie dodatkowo pareo i z głowy ja zresztą zawsze jak gdzieś idę się przejść to w pareo latam
Profil:
Wysłany: 2007-06-08, 20:31
Teraz sie zastanawiam czy stanior nie jest za maly
Szorciki...tak jakos mnie nalecialo przymierzalam tez bialy z normalnymi gatkami, ale wlasnie przez te gatki go nie wzielam
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
eeeeee......nie będę wklejać swoich fotek w bikini
a chwilowo nie mamy aparatu, więc nie mogę cyknąć fotki samego stroju. ale jak aparat wróci z reklamacji, to Wam pokażę
madzia, strój ma fajny wzór, ale ja osbiście wolę mniejsze majteczki
Diablica666, nic się nie przejmuj kilogramami, na bioderka jakieś kolorowe pareo albo szorty i spokojnie możesz spacerować po plaży
Wysłany: 2007-06-25, 15:31
madzia napisał/a:
beach bunny kolekcja 2007.
są cudne, można je kupić w jakimś internetowym sklepie?? eh, zobaczylam na ich strone internetowa...kosztuja po 200$ a jest ich tam duzo i sa po prosut boskie!! czemu u nas nie szyja takich, tylko u nas caly czas te same nudne i malo seksowne kroje
Profil:
Wysłany: 2007-06-25, 15:39
Kociak napisał/a:
czemu u nas nie szyja takich, tylko u nas caly czas te same nudne i malo seksowne kroje
wlasnie...w polsce to mysle, ze jeszcze jako tako wybor jest...mozna cos trafic...ale tutaj?? za cholere nie znajdziesz nic fajnego... ani ciuchow ani butow... nic...po prostu brzydkie ciuchy sa i koniec.
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Wysłany: 2007-06-26, 14:59
Ja się załamałam, chciałam dzisiaj kupić jakiś strój, ale naprawdę taka wiocha, że szkoda gadać o stringach to mogę sobie pomarzyć, a w ogóle chciałam jakiś ładny strój... NIE MA!! wszystkie dokładnie identyczne, nic w nich ciekawego. A więc pozostanę jednak przy moich starych, ale postaram się w trakcie roku upolować coś fajnego na allegro może a tak się właśnie zastanawiam tylko czy nie kupić sobie stringów takich normalnych bezszwowych czarnych i do mojej czarnej góry będą jak znalazł i nawet nie będzie widać, że to nie stringi strojowe muszę pojechać do teściowej do sklepu i wyczaić czy ma jakieś takie beż żadnych wzorków. Przynajmniej jak się rozwalą to takich za 3 zł nie szkoda
czemu u nas nie szyja takich, tylko u nas caly czas te same nudne i malo seksowne kroje
wlasnie...w polsce to mysle, ze jeszcze jako tako wybor jest...mozna cos trafic...ale tutaj?? za cholere nie znajdziesz nic fajnego... ani ciuchow ani butow... nic...po prostu brzydkie ciuchy sa i koniec.
Z tym to się zgodzę Nic nie ma, nawet jak ide na sklepy to nic mi się nie podoba, szukam całymi miesiącami aż w końcu nie kupię.
No a co do stroju to też bym chciała jakiś ładny sobie kupić ( coś takiego jak w załączniku, ale oczywiście w moim mieście to nic nie ma )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum