Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 349 dni temu Posty: 165
Profil:
Wysłany: 2008-06-13, 22:09
nieraz mi sie wydaje ze te spodenki to jeszcze pogrubiają i skracają nogi;( a nieraz fajnie wygladaja. e tam jak sie niema figury modelki to nic tylko w domu:( plaza odpada. chociaz nic mi nie zwisa za bardzo to sie tam dołuje
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 140 dni temu Posty: 1344 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: L.
Wysłany: 2008-06-14, 09:39
Ja się zastanawiam nad strojem na lato, ale tak: mam za dużo tam i ówdzie...poza tym mam po ciąży trochę rozstępów na brzuchu i nie wiem czy kupić jednoczęściowy, chociaż nie lubię, ale zakryje rozstępy, czy jednak dwuczęściowy i mieć w duszy swój brzuch...
o tkaiej metodzie nie słyszałam
ale poważnie, to co się będziemy przejmowac
ja też sie zawsze wstydziłam itd
ale co! morze też jest dla mnie wiec mam zamiar w tym roku z Radziulem pojechac i sie nie wstydzic
Olciiia, mak masz figurę to sobie takiego nie kupuj
ja bym się pewniej czuła w takich spodenkach a nie majciochach, nawet jak dużo więcej nie zasłaniają
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 140 dni temu Posty: 3843 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-16, 18:43
cerrata, moze ty nie zalozysz takich majtek jak ja ale ja nie zaloze takiego stanika jak ty
musze miec usztywniony
nie martw sie nikt nie jest idealny obie jestesmy piekne na swoj sposob
a ja jak nie mam na gorze co pokazac to pokazuje na dole (z tylu oczywiscie zeby nie bylo )
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 73 dni temu Posty: 476 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-16, 20:52
Lorrie ten cudny rzeczywiscie ehh pomarzyc mozna... nio chyba ze jest odpowiednik dla wielorybkow
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum