mysiunia89, za ten mój dałam 90zł i był to jeden z tańszych a majtki niby są wiązane, ale raczej nie powinny się rozwiązać, bo to wiązanie dosyć porządne jest i z boku wygląda to tak, jakby normalne majtki były a sznureczki tylko przyczepione
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-07, 21:35
gdzież było że na modelkach to zawsze wygląda dobrze-aż sie uśmiałam jak sobie przypomniałam że do takich zdjęc sie spina kostium szpilkami żeby ładniej dopasowac a do stanika obowiązkowo powiększające wkładki Magdaru na twoim zdjęciu kolorki ładniejsze
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-19, 22:23
Magdaru, bardzo ładny jest
anusek, podoba mi się ten drugi
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 59 dni temu Posty: 629 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-20, 17:41
Magdaru, boski anusek, ten drugi fajowy ...w pierwszym nie mój krój na cycusie Moniika, ładniutki
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-20, 18:09
Moniika, fiu fiu fajny
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 106 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-04-20, 19:30
Magdaru Twój strój ma super krój jaki rym tylko,że kolorki bym inne wybrała,bo te mi nie pasują Moniika u Ciebie też mi kolor nie pasuje,bo biały mi się z bielizną kojarzy raczej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum