Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 469 dni temu Posty: 248 Skąd: krakow
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 170
Włosy: brazowe
Stan: mam mezusia
Wysłany: 2007-08-12, 15:22
bardzo fajna zabawa... od czasu do czasu przygotowuje dla mojego misiaczka takie pokazy... chociaz przyznam szczerze ze bardzo lubie kiedy on mnie zaskakuje taka niespodzianka
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 726 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-12, 21:51
Cytat:
bardzo lubie kiedy on mnie zaskakuje taka niespodzianka
Twój mężuś robi striptiz przed Tobą? Ja nawet nie śmiem prosić mojego o taki pokaz, bo chyba bym umarła ze śmiechu, jak ja umieram, jak on zaczyna tańczyć swoje wygibasy na imprezie, to co dopiero jakby miał striptiz odstawić przede mną
Przyznam szczerze , ze tak dlugie zycie na odleglosc spowodowalo, ze w realu brak mi odwagi. Jak zylismy oddaleni od siebie 1700km, to ciagle wpadaly mi do glowy pomysly jak podgrzac nasz zwiazek - wysylalam ukochanemu rozne fotki i filmiki , a teraz - po prostu brak mi odwagi. To ma zwiazek z tym, iz nie czuje sie wystarczajaco atrakcyjna. Oczywiscie luby zapewnia mnie, ze na moj widok szaleje i jestem dla niego najpiekniejsza, ale chyba wiekszosc kobiet zgodzi sie ze mna, ze jak sobie cos uroimy w glowie, to nic i nikt nie jest w stanie nas przekonac. Poza tym , moj ukochany ma specyficzne podejscie do zycia potrafi byc cyniczny i nie opuszcza go poczucie humoru , ma ciety dowcip , i to troche mnie zniecheca. Obawiam sie , ze jak cos nie wyjdzie, to on moze z tego zazartowac, a mnie nie bedzie wcale do smiechu. Innymi slowy - mam wysoko postawiona poprzeczke i obawiam sie, ze moge nie sprostac. Mimo to , intensywnie mysle o tym, by zrobic mu takie malutkie show w intymnej atmosferze, ale chyba jeszcze musze dojrzec do tego, by teorie "wylozyc" w praktyce.
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
Informacje: Dołączyła 474 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-25, 20:50
Hmmm, a mój kochany wiele razy już mnie o to prosił, ale ja jakoś jeszcze nie umiem się zdecydować... choć faktycznie coraz łatwiej mi to sobie wyobrazić On z kolei czasem na żarty zaczyna robić "striptiz", ale rzeczywiście bardziej mnie to bawi niż podnieca a jemu w sumie właśnie o to chodzi
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 726 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-25, 20:56
Ko. napisał/a:
wiekszosc kobiet zgodzi sie ze mna, ze jak sobie cos uroimy w glowie, to nic i nikt nie jest w stanie nas przekonac.
o tak, z tym się zgadzam I myślę, że faktycznie, Ko, musisz poczekać, a na pewno w końcu Ci to przejdzie. Albo zrób tak, zamknij oczy i pomyśl sobie,że nie tańczysz przed nim w realu tylko przed kamerką jak dawniej
A jeśli masz obiekcję co do swojego wyglądu - wypróbuj z jakimś przytłumionym światłem, takim półmrokiem wtedy będzie widział Twoje ruchy,ale nie dokładnie Twoje ciało - może tak będzie Ci na początku prościej
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 472 dni temu Posty: 411 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2007-08-25, 23:43
Kociak napisał/a:
A jeśli masz obiekcję co do swojego wyglądu - wypróbuj z jakimś przytłumionym światłem, takim półmrokiem wtedy będzie widział Twoje ruchy,ale nie dokładnie Twoje ciało - może tak będzie Ci na początku prościej
Racja Zgadzam sie z Kociakiem.. to jest dobry pomysl no i skuteczny
mam takiepytanko
czy ktoras z was tanczyla TYLKO dla swojego chlopka:P wiecie o co mi chodzi;) znaci emize jakies adresy stron z ciekawymi filmikami na tebn temat:)) instruktarzowymi:) hehehhepodzielcie sie swoimi doświadczeniami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum