Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 112 dni temu Posty: 81 Skąd: california (:
Profil: Imię: Katie
Włosy: Brąz
Partner: Mr. O
Wysłany: 2008-08-05, 20:56
PCD - Buttons - ok, Timbaland - The way U are też. I jeszcze Timbaland & Nicole S. - Scream, Katy Perry - I kissed a girl, nawet B. Spears - Piece of me sie nadaje. Sprawdzone to wszystko
Moim zdaniem striptiz to forma tańca, zaakceptowanie własnej seksualności, a przed własnym facetem tym bardziej nie powinno być żadnych oporów. W końcu to tylko dla niego i on jest twój ;p No ale jak kto chce
_________________ When you kill for money there are no rules.
ERROR 404
The future starts today, not tomorrow.
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 132 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-05, 21:03
hehe ale zeszcie sie rozpisaly:D ja kurcze nad krokami mysle:D jezuu jak mi sie nie uda to sie chyba mu przez miesiac nie pokarze na oczy:P nawet nie wiem jakie kroki mam wymyslec...
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2180 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-05, 21:18
Na żywioł, na żywioł A jak się kobieta nam zestresuje i nie wypali? Może lepiej mieć coś w rękawie :] Ale bez przesady z kolei. Krok po kroku nie musisz wymyślać :]
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 132 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-05, 21:20
hehe na zywiol:D wiecie ja mam poczucie rytmu i na pewno jak bym leciala na zywiol to by mi cos wyszlo ale kurcze... nie wiem jaka piosenke mam wziasc no;/
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 268 dni temu Posty: 1316 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-08-06, 08:54
http://patrz.pl/mp3/prince-kiss
No to może to Moim zdaniem idealne ale tak jak mówią dziewczyny czy to traktujesz mega poważnie czy chcesz sobie po prostu żarty z chłopakiem porobic bo ja zdecydownie to drugie
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 512 dni temu Posty: 11008 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-06, 15:28
co do kawałeczków to może taki?
ja nie wiem, dzisiaj se piosenka leciała i tak się zastanawiałam co sądzicie
mi się wydaje, że może być fajne
tylko to przejście między zwrtoką a refrenem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum