Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-05, 14:22
Elodi napisał/a:
co mówicie na Lady Marmalade z udziałem Pink, Christiny Aguilery,
chyba wiem o co ci chodzi ale jakoś nie wiem ale dla mnie przez to że one tam niby tańczą tak erotycznie to nie pasuje to za bardzo czuła bym sie jak na przedstawieniu bo strała bym sie tak robić jak one na teledysku
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-05, 15:10
Cytat:
bardziej zmysłowy czy bardziej "na luzie".
zgadzam sie z tobą i jeszcze to zależy kto ma jakie wyczucie rytmu a u mnie z tym trochę nędznie a w tej madonnie jest ono dość wyraźne wiec możliwe do zrealizowania ...
wydaje mi sie że ta muzyka bardziej musi oddawać tez nasz charakter bo jednej świetnie będzie sie tańczyć przy czymś spokojnym a inne woli sie porzucać się po całym pokoju przy czymś skocznym bo taka ma żywiołową naturę i efekt za każdym razem będzie cudowny ....
kayen, ładna piosenka ale zaczęto słyszałam ja w centrum handlowym i kojarzy mi sie z czymś innym wiec być by u mnie nie mogła... chyba że do czegoś takiego bardziej wspólnego tańczenia z rozbieraniem ....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 447 dni temu Posty: 615
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-08-05, 17:06
fajna babka napisał/a:
zgadzam sie z tobą i jeszcze to zależy kto ma jakie wyczucie rytmu a u mnie z tym trochę nędznie a w tej madonnie jest ono dość wyraźne wiec możliwe do zrealizowania ...
wydaje mi sie że ta muzyka bardziej musi oddawać tez nasz charakter bo jednej świetnie będzie sie tańczyć przy czymś spokojnym a inne woli sie porzucać się po całym pokoju przy czymś skocznym bo taka ma żywiołową naturę i efekt za każdym razem będzie cudowny ....
I ja z Tobą też się zgadzam
Najważniejsze by piosenka odpowiadała nam, tańczącym, bo co z tego że puszczę przesiąknięty erotyzmem kawałek kiedy nie wyczuję rytmu i będę jak pokraka. Już lepiej wybrać tak jak piszesz spokojniejszą muzykę przy której ruszam się świetnie. Na pewno na nasze ruchy a nie na muzykę faceci zwracają wtedy uwagę
Tak sobie czytam i czytam , i sobie mysle , ze chyba nie odwazylabym sie zrobic takiego striptizu dla ukochanego.Mam takie wrazenie, ze bylby to dla niego raczej widok komiczny a nie podniecajacy ...
_________________ Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 130 dni temu Posty: 384 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-05, 20:38
Cytat:
Ja bym zrobiła przy tym
Ja bym się w tym nie odnalazła...
Cytat:
A dla odmiany co mówicie na Lady Marmalade z udziałem Pink, Christiny Aguilery, itd? Słyszał ktoś?
Ja słyszałam i nawet robiłam do tego striptiz. Fajnie się tańczyło i dla mnie Lady Marmelade jest super piosenką na striptiz. Ta, i jeszcze Buttons PCD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum