Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 726 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-13, 17:31
To ja też wtrącę trzy słówka... też się denerwowałam straszliwie.... Ja zaczęłam trochę inaczej... Nagrałam na mp3 taki wstęp typu " Kochanie, za chwilę zobaczysz coś, czego nigdy nie zapomnisz, nagrałam to na płytkę z piosenkami i kazałam mu to po prostu puścić. Zanim zaczęła się piosenka ja już byłam zwarta i gotowa.
Nie trenowałam zbytnio wcześniej, zresztą na zwykłych dyskotekach zawsze mi ludzie mówili, że tańczę bardzo dobrze i seksownie - uwielbiam tańczyć i jakoś nie potrzebowałam zbyt wielu prób.
Aha! I powiem Ci jedno - facet będzie zachwycony jakkolwiek to zrobisz!!! Dla niego będzie się liczyć całokształt a nie poszczególne części ubioru czy też poszczególne ruchy
Jeśli chodzi o piosenki musisz się zdecydować, czy chcesz aby to było bardziej dynamiczne, takie z pazurem czy też raczej spokojnie, przesiąknięte erotyzmem
Przykładowe:
Chris Isaak "Baby Did Bad Bad Thing"
Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On
ZZ Top "Bad To The Bone"
Michael Buble - "Fever"
Madonna - "Erotica"
Madonna - "Justify my love"
Na razie tyle
Aha , jeszcze coś. Masz może kamerkę internetową? Jeśli tak to nagraj się, spróbuj to zrobić przed kamerką i oglądnij to później - zobaczysz jakie ruchy wychodza sztucznie, a jakie są wyjątkowo sexi
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 502 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-13, 17:37
ślicznie dziękuję:* niestety kamerki nie posiadam ...ale przed lustrem sobie potrenowałam też właśnie tak pomyślałam i wiele os. mówi że jak kolwiek wyjdzie to i tak będzie zadowolony
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 481 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-02, 18:28
fajny pomysł, ale boję sie , ze coś pójdzie nie tak, a ja wybuchnę śmiechem i co wtedy?? kurczę trochę jednak bedzie siara:) choć to przed własnym facetem.
Muszę sie psychicznie nastawić, zrobić kilka prób no i do dzieła, ale świetny pomysł na ciekawy początek wieczoru
Tak sobię mysle, fajnie posadzić faceta na krzesełku związać mu ręce, żeby nie dotykał i tanczyć wokół tego krzesełka ocierając sie i niego, no i przy tym rozbierać sie.
Wysłany: 2007-08-02, 19:58
Emiliana napisał/a:
Tak sobię mysle, fajnie posadzić faceta na krzesełku związać mu ręce, żeby nie dotykał i tanczyć wokół tego krzesełka ocierając sie i niego, no i przy tym rozbierać sie.
Wysłany: 2007-08-03, 09:45
Emiliana napisał/a:
posadzić faceta na krzesełku związać mu ręce, żeby nie dotykał i tanczyć wokół tego krzesełka ocierając sie i niego, no i przy tym rozbierać sie.
w sumie mnie zainspirowałaś i mam zamiar to dziś przetestować tylko muszę kupić jakąś wstążkę, żeby mieć czym zawiązać no i może czerwoną żarówkę, żeby fajny nastrój zrobić Piosenki już wybrane Są trzy:
1. Pussycat Dolls - Button
2. En vogue - giving him something he can feel ( bardzo fajny kawałek na striptiz)
3. Madonna - Justify my love
Będą lecieć w podanej kolejności, przy czym na pierwszej to tylko sobie będę kręcić przed nim tyłkiem przy drugiej będzie striptiz właściwy a przy trzeciej to już takie typowe ocieranie się i kuszenie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 480 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-03, 09:52
Kociak napisał/a:
Będą lecieć w podanej kolejności, przy czym na pierwszej to tylko sobie będę kręcić przed nim tyłkiem przy drugiej będzie striptiz właściwy a przy trzeciej to już takie typowe ocieranie się i kuszenie
Wysłany: 2007-08-03, 15:05
a i nie wiem, czy zrealizuję to dzisiaj, bo się ciut na ukochanego zdenerwowałam i stwierdziłam, że nie zasługuje więc będzie musiał poczekać na to kilka dni
Wysłany: 2007-08-03, 15:08
Kociak napisał/a:
mam takie pytanko, czy to nie będzie nudne i za długie jak przez jedna piosenke czyli ok 3 min będzie sie robic to samo -> krecic tyłkiem. powiedzmy ze 3-5 ruchow z krecem tylka bedzie ale czy to nie bedzie za dlugo na jedna rzecz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum