Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 00:07 STREFY EROGENNE
Od dłuzszego czasu nosiłam sie z zamiarem załozenia takiego tematu jednak nie posiadałam dostatecznej wiedzy i jeszcze kilku rzeczy do tego niezbednych
Temat wydaje mi sie dosyc wazny bo sa miejsca na naszym ciele ktore odpowiednio dotykane lub draznione moga nam przysporzyc nie lada przyjemnosci...a my nawet o tym nie wiemy.....no ale my to my ale taka mapa męskiego ciała jakze by była uzyteczna Dlatego na poczatek taka mała mapka wraz z opisem
Cytat:
Na skórze ukochanego nie ma obszarów lepszych i gorszych. Ale wyrafinowane dotykanie niektórych sprawią mężczyźnie wyjątkową przyjemność. Każda kochanka i żona powinna je odkryć i nauczyć się rozbudzać - dla jego i swojej radości.
by się kochać, mężczyzna musi zareagować na coś, co spowoduje wzwód i pozwoli go długo utrzymać. Mężczyznę podnieca widok nagiej kochanki, jej piersi, nóg, pośladków. Ale do pełnego rozgrzania potrzebuje również pieszczot. Dlatego największą przyjemność sprawia mu, gdy partnerka dotyka, ssie, liże, muska i całuje szczególnie wrażliwe miejsca na jego ciele. Żeby zaprowadziać ukochanego do seksualnego raju, wystarczy poznać topografię czułych punktów i pieścić go tak, jak tego potrzebuje. Najwrażliwszą strefą erotyczną u większości mężczyzn są okolice narządów płciowych. Dotykanie ich dostarcza panom dużo miłych wrażeń, niekiedy prowadzi wprost do orgazmu.
mój kocha jak sie bawie jego włosami lubi tez pieszczoty klatki piersiowej w tym sutkow , bardzo tez podoba mu sie jak delikatnie całuje jego brzuch no i oczywiscie kark i uszy ( o miejscach oczywistych pisac chyba nie trza
pu.i.wp.pl.jpeg
Plik ściągnięto 645 raz(y) 23,74 KB
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2008-02-28, 13:36, w całości zmieniany 2 razy
Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 02:02
ano i w wiekszosci lepiej unerwione ale natura pomyslała o wszystkim o ile kobiete łatwiej pobudzic dotykiem i pieszczota tak ona musi sie nauczyc przezywac orgazm......mezczyzna odwrotnie przezywanie orgazmu jest u niego wrodzone, łatwo go podniecic bodzcem wizualnym ale musi sie nauczyc przezywac wrazenia bardziej zmysłowe jak delikatny dotyk w okreslonych miejscach
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 376 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-03-03, 15:33
A ja nie lubię jak mnie chłopak całuje po uszach jakoś. Ale może to dlatego, że kiedyś byłam z takim jednym i jak włożyłam języczek do jego uszka to taki obrzydliwy smak poczułam... bleeeeeeeeeeee jak se jeszcze to przypominam to mi niedobrze. Ale na szczęście mój R nie całuje mnie za często po uszkach. Czasem tylko. A mi się zdarza i smakuja pyszniutko (na szczęście...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum