Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 446 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-02, 11:52
madzia napisał/a:
Tak to prawda. Dostalam w zaleceniu kiedys od gina...na paluszek troszke i do srodeczka rowniez dobrze jest wymoczyc sie w roztworze ocet plus woda ale nie mam pojecia jak to bylo...ile tego octu trzeba
He he to się nazywa medycyna naturalna A ja czytałam na jakimś forum, że skuteczne jest stosowanie ząbka czosnku (czosnek ma działanie antygrzybiczne) dopochwowo Nie odważyła bym się
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 434 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-02, 23:34
Podobno dobre jest namaczanie w naparze z kory dębu oraz rumianku. Ja zawsze kiedy mam jakiekolwiek zapalenie stosuję Tormentiol. Dla mnie cudeńko, zawsze ratuje.
Wysłany: 2007-08-03, 13:38
A ja byłam dzisiaj na kontroli u lekarza, niby wszystko ok Powiedziałam mu, że wyjeżdżam i zapytałam co mogę stosować w razie gdy będę czuła, że coś się dzieje. Przepisał mi Flucofast ( no ale tego raczej bez recepty nie można) i mówił, żebym kupiła sobie jeszcze Lactovaginal i stosowała po okresie przez 5-7 dni. I jeszcze Triderm krem Lactovaginal juz stosowałam ostatnio ( uzupełnia florę bakteryjną) tu cos o tym leku http://www.lactovaginal.pl/ Kupiłam sobie też Vagikal i Tantum Rosa . Takim sposobem tworze swoja apteczkę przed wyjazdem
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 626 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-08-05, 19:26
czy mialyscie kiedys plamienie po badaniu u ginekologa? 3 dni pod rzad mialam robione usg i zaczelam troche krwawic i sie martwie czy mi czegos nie naruszyl (((( mialam isc znowu jutro ale nie dam rady ((((((((((((((
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wysłany: 2007-08-05, 19:59
niki napisał/a:
czy mialyscie kiedys plamienie po badaniu u ginekologa? 3 dni pod rzad mialam robione usg i zaczelam troche krwawic i sie martwie czy mi czegos nie naruszyl (((( mialam isc znowu jutro ale nie dam rady ((((((((((((((
Ja miałam plamienie, ale nie z krwią, tylko cos ala upławy.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-05, 21:15
niki, mi się też takie coś nie zdarzyło... może powinnaś iść do innego a jeśli nie, to idź i mu powiedz, że krwawisz i niech Ci powie, co może być tego przyczyną.... trzymam kciuki, żeby to była jakaś drobnostka
A ja właśnie zaczynam testować sposób "jogurtem naturalnym", zobaczymy Ci u mnie sie sprawdzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum