Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5409 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-08-02, 12:36
no a ja wlasnie chcialam wyszukac cos co mi tu polecono i nie znalazlam takich rozmiarow znalazlam cos jak DD ale brzydko to wyglada. Miseczka jest waska u podstawy a dluuuga jak to ma wygladac? O bluzce z dekoltem nie ma mowy
Kiedys na stronie Triumpha widzialam tabelke do mierzenia rozmiarow a najlepsze wyjscie to przymierzac przed kupnem!
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-08-03, 19:08
ja zauważyłam okropną tendencję kupowanie za małych staników co niszczy pierś i okopnie wygląda!!! i uważam ze jednak pownnyśmy inwestowac i dobre staniki bo po latach testow uwazam ze nie da sie kupic tanio stanika ktory nam bedzie potrzymywal wszystko jak nalezy niestety
ja kupilam ostatnio stanik z mikrofibry, na lato rewelacja, fiszbiny wrecz niewyczuwalne ale swietnie trzymajace wszystko:)
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 1484 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-08-03, 20:34
Lady Jo, masz zupełną rację, sama tak kiedyś robiłam , nie chciałam przyznać się przed samą sobą, że noszę taką dużą miseczkę Ale na szczęście zmądrzałam No i rzeczywiście, porządny stanik kosztuje niemałe pieniądze, ale z pewnością warto w niego zainwestować
Wysłany: 2008-08-08, 08:32
Ojj nie lubie kupowac stanikow
Zawsze jest to niezly maraton... Niby sa te rozmiary, reguly jak sie mierzyc aby bylo dobrze.... A ja mam wszystkie staniki zupelnie innego rozmiaru... chyba to tez zalezy od kroju, producenta czy czegos tam jeszcze...
A z tych wszystkich obwodow... wychodzi mi ze powinnam miec 70C... i osttanio takiego szukalam...przymierzalam w sklepie 20 roznych stanikow... i z kazdym bylo cos nie tak.... za ciasno pod biustem, albo za mala miseczka.... jeden jedyny byl idealny i go wzielam... uwielbiam go...
Inny moj ulubiony jest rozmiaru 70B... I tez idealnie lezy.. nic sie nie wylewa, nie marszczy, nie podnosi do gory
Teraz przymierzam sie do zakupu kolejnego... ciekawe ile mi z tym zejdzie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 227 dni temu Posty: 5566 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-08, 08:38
a ja nie mam problemu,
wchodzę do sklepu, popatrzę trochę i biorę te które mi sie podobają, idę do przymierzali i patrze jak w nich wyglądam i w którym najlepiej i biorę ten co najlepiej na mnie leży i finito
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5409 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-08-08, 12:41
Madzik , bo to tak jest. kazda firma bedzie miala inny przykladowy 75B
ja ostatnio chcialam kupic i przeszlam wszystkie sklepy z bielizna i wierz mi, nie wybralam nic jak popatrzylam na D to niektore byly mniejsze niz te B, bo roznily sie firmami, to dlatego.
Wysłany: 2008-08-08, 12:46
wlasnie chyba tak to jest
wtedy jak przymierzalam te wszystkie C... to niektore byly mikroskopijne jak zerowki...a niektore za ogromne jeden byl fajny, ale troszke za ciasny, wiec wzielam D i juz za wielki... ojj masakra
teraz musze kupic ze dwa to juz widze jaki bedzie maraton
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 414 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-08, 13:00
madzia, a masz tam u siebie LaSenze?Wiem,ze jest w Polsce to u Ciebie tez powinny byc. Tam maja sliczne i nie drogie staniczki,a do tego szeroki wybor rozmiarow.Jak dla mnie teraz jedyny sklep gdzie kupuje bielizne, a wczesniej tez mialam nie lada problem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum