Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 327 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-23, 12:49
mały wybór jest tych 65D/E,sama chciałam kupic i jkieś takie,no nawet jak ładne to sie trafi jeden czy dwa.generalnie to jak kupuje to zwracam uwage na jedno-regulacje.na początku powinien byc zapięty na najszerszy i powinien byc lekko ciasny,żeby z czasem jak sie rozciągnie można zmniejszyc.a misieczki to indywidualna sprawa każego modelu a nie wymiaru pod...niby powinno byc tak że jak sie ma 65D to w każdym będzie dobrze ale z tych wszystkich zdjęc dowiedziałam sie że tak nie jest.miseczka to tylko i wyłącznie model stanika.więc każdy trzeba przymierzyc-tak mówią polscy producenci
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 197 dni temu Posty: 163 Skąd: księżyc :D
Profil: Wzrost: Taaka duuża oo o, o taka :)
Włosy: ciemny brąz
Wysłany: 2008-05-23, 12:52
raczej ciezko kupic stanik bez przymiarki wiec tu sie zgodze. nawet kupujac prze z internet przymierza sie. a nawet ma sie wiecej czasu na stwierdzenie czy jest dobry.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 327 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-23, 12:55
e też niekoniecznie,moja siostra kupuje zawsze jednej firmy tan sam rozmiar bez mierzenia.ale to są miękkie staniki.takie push-up lub poprostu usztywnione to napradwde ciężko dobrac,bo żeby dawał dobry efekt musi byc idealnie dopasowany
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Wysłany: 2008-05-23, 13:17
madzia napisał/a:
cropca, mam pod 75 a w 98, tak na luzno
to powinnas szukac czegos z 65GG. (z tych luznych, rozciagliwych)
to bedzie odrobinke wieksza miseczka, ale na poczatek musi byc wieksza, aby umozliwic migrację piersi.
wiecie to co ja tu mowie, to zaczerpnelam z lobby malobiusciastych i biusciastych . rozmiarowka o ktorej mowie to brytyjska, ale spotykana juz w duzych miastach w Polsce. i nie mialabym nic przeciwko polskiej rozmiarowce, gdyby nie wmawiano mi, ze wiekszosc kobiet nosi u nas B, a tylko obwody sie zmieniaja. bo to nieprawda. mnie staniki 75B spychaja cycki na boki i splaszczaja. a piersi powinny byc z przodu a nie uciekac . moze bardziej biusciaste nie maja tego problemu, ale ja naleze do klanu "male jest piekne" heheheh zreszta kobitki zainteresowane tematem zapraszam do lektury .
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 227 dni temu Posty: 28 Skąd: Kraków
Profil: Wzrost: 159 cm
Wysłany: 2008-05-23, 22:12
Jak dobrze, że na forum został poruszony problem dobierania rozmiarów staników. Bo jak kiedyś chciałam to zrobić to usunięto moje posty, a później już nie miałam siły...
_________________ Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.
Wysłany: 2008-05-24, 12:06
agta napisał/a:
Jak dobrze, że na forum został poruszony problem dobierania rozmiarów staników. Bo jak kiedyś chciałam to zrobić to usunięto moje posty, a później już nie miałam siły...
hehe mnie przeniesiono ale trzeba miec ta sile przebicia
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 227 dni temu Posty: 28 Skąd: Kraków
Profil: Wzrost: 159 cm
Wysłany: 2008-05-24, 16:58
cropca napisał/a:
hehe mnie przeniesiono ale trzeba miec ta sile przebicia
To dobrze, że nie usunięto, bo to ważny temat. W końcu staniki nosimy codziennie i dobrze byłoby gdyby każda z nas nosiła wygodny, dobrze dopasowany, nie niszczący biustu i przede wszystkim ładny stanik
_________________ Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.
Wysłany: 2008-07-27, 04:14 Rodzaj biustonosza - prośba o identyfikację
Wiem że to miejsce trochę nie dla mnie bo jestem facetem, ale mam problem który pomóc rozwiązać mogą tylko kobiety. Otóż planuję prezent dla mojej Miłości, zapewne będzie on trochę i prezentem dla mnie, ale to to już jest z bielizną - sprawia przyjemność obu stronom
Przechodząc do merituum, mam trzy zdjęcia biustonoszu i chciałbym nabyć podobny, ale w żadnym sklepie takiego nie widziałem i dlatago pewnie będę go musiał kupić przez internet, ale żeby to zrobić muszę wiedzieć jak się taki biustonosz nazywa. Jeśli przez przypadek któraś z Was wie gdzie można taki nabyć, albo choćby ma jakieś wskazówki, to byłbym bardzo wdzięczny
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 377 dni temu Posty: 4908 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-31, 14:56
a ja sie dostosowalam do zalecen cropci, i teraz nosze 34-36 E i powiem wam,ze pasuje idealnie,a wczesniej staralam sie w C wciskac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum