Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 193 dni temu Posty: 163 Skąd: księżyc :D
Profil: Wzrost: Taaka duuża oo o, o taka :)
Włosy: ciemny brąz
Wysłany: 2008-05-17, 22:03 Tylko 5% Polek ma dobrze dobrany biustonosz!
Cześć wszystkim, Cropca się melduje, w lepszym już humorze
Szukałam takiego tematu, ale go nie znalazlam, aczkolwiek, jeśli się powtarzam - to z góry przepraszam.
Piersi.. która z nas nie ma lub przynajmniej nie miala z nimi problemow. albo ze za male, albo, ze za duze, etc.
mnie zadziwial fakt, ze mam ładne i zgrabne (chociaz male:P) piersi, ale zawsze mialam problem z doborem biustonosza. oczywiscie ekspedientki wpychaly mi 70A, 75A a raz nawet 80A :O. ostatnio 75B.
i zadna nie pofatygowala sie, zeby mnie oswiecic, ze przy obwodzie pod biustem 75, powinnam kupic rozmiarowke 65 , gora 70. tylko wciskaly mi 75, potem to sie rozchodzilo - wiadomo, material. i stanik latal, jak chcial .
i tak oto, przypadkiem, doznalam dzis olsnienia. wiem, jak trzeba sie mierzyc, gdzie kupowac dobre staniki i ze... mozliwa jest migracja piersi, tzn. zmiana ich ulozenia, na prawidlowe. ulozenie moglo ulec znieksztalceniu przez te cholerne push-up'y..
wrzuce Wam pare linkow, moze czesc z Was juz tam byla, ale komus moze to pomoze .
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 518 dni temu Posty: 4970 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-05-21, 12:27
co do rozmiarow powiem tylko tyle. ten sam rozmiar (daje przykladowo 75B) z roznych firm bedzie jednak inny. Jesli np. jedna i druga firma zrobi stanik 75B to jeden moze byc dobry a ten drugi juz nie. wszystko zalezy od firmy, dlatego ja np. nigdy nie kupuje przez internet czy gdzies bez wczesniejszego przymierzenia.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 373 dni temu Posty: 4737 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-21, 20:40
DJ Cerrata napisał/a:
no ja zazwyczaj nie mierzę staników przed kupnem , dlatego często się rozczarowuję
to widze,ze nie jestem sama zawsze kupuje na oko,a tu nie na oko a na cycki trzeba
Wysłany: 2008-05-21, 20:44
no na metke tez patrze ,ale na oko tez bo rozmiar rozmiarowi nierowny
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-21, 21:47
kupowałam na oko i mam szufladę pełną biustonoszy, których nie nosze. teraz zanim kupie to się naprzymierzam, obejrzę z każdej strony. nie jestem w ogole przekonana do kupowania przez internet staników. a tam gdzie kupowałam babka tylko spojrzała na moje cycki i dobrała rozmiar, idealnie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 631 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-21, 21:58
Cerratko, tylko ja sobie wkręcam,że da się je jeszcze uratować, bo szkoda mi wyrzucić ( jeszcze żadnego nie odratowałam, ale co tam). może ktoś zna sposób na ratunek stanikom ?
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 373 dni temu Posty: 4737 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-05-21, 22:02
przerobienie na spadochrony
a tak na powaznie to nie znam sposobow na zdeformowane,ale jesli chcialabys odswiezyc i odbielic to ponoc Vanish dobrze dziala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum