Pierwszy staniki jest oki,fajny do sukienki i dekoldem z tylu drugi tez kiedys mialam,ale jest ewentualnie do malych piersi z moich spadal a ten trzeci widze po raz pierwszy.
Ja nigdy nie potrafie dobrac fajnego stanika
ja mam taki silikonowy z drugiego zdjęcia. Nie jest może rewelacyjny, ale spełnia swoją rolę przy niestandardowych dekoltach on ma tam taki jakby klej ( podobny do takiego jak przy pończochach samonośkach) i podtrzymuje cycki także coś tam jednak robi
a to sie nie odkleja ani nie przesuwa? kurcze głupio bym sie czuła gdyby tak w czasie zabawy wypadło micoś takiego a pod wpływem potu (w czasie dłuższej zabawy czy upałow) nie odkleja się?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 269 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-03, 16:34
tuptunio napisał/a:
a to sie nie odkleja ani nie przesuwa? kurcze głupio bym sie czuła gdyby tak w czasie zabawy wypadło micoś takiego a pod wpływem potu (w czasie dłuższej zabawy czy upałow) nie odkleja się?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 352 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-01-07, 16:17
Madae napisał/a:
nr 2 mam ale jeszcze nie miałam okazji przetestowac
to weno przetestuj i powiedzcie mi jak sobie dobrac taki stanik a wlasciwie to raczej wkladki siakies są z tego co wiem, to duzego wyboru nie ma , chyba ze 3 rozmiary tylko
Fajnie macie, że możecie eksperymentować ze stanikami. Ja nie odkąd pamiętam to mam duży biust i tylko standardowe (półusztywnione)biustonosze noszę(Konrad i Gaia)
_________________ "Jedna nadzieja daje więcej siły niż dziesięć wspomnień...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum