Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 614 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-10-12, 00:27
Ja nie moge sobie pozwolić na śmiganie bez stanika mam duże D co za tym idzie sa ciężkie i wiotczeje szybciej mi skóra tez duży wpłym miały moje przeginania z dietą gdzie w miesiąc gubiłam nawet 7 kilo ,ćwiczenia coś tam dają ale nie do końca,dobry stanik to postawa.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 621 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-12, 11:52
JOVITA, po pierwsze - to stonuj swoje wypowiedzi, każdą wypowiedź kończysz wykrzyknikiem, co moim zdaniem wcale nie jest konieczne, a poza tym na wszystko się oburzasz upomnienie w Twoją stronę, bo już źle się to czyta....
a z tymi stanikami to zgadzam się, że najważniejszy jest dobór odpowiedniego rozmiaru
Mam za to pytanko, a co jeśli sie nosi źle dopasowany stanik, czy oprócz obwisłych piersi sa jakieś inne skutki uboczne
chyba tylko tyle, ze bedziesz miała cycuchy do pasa
Poza tym jesli piersi staną sie obwisłe to juz zadne kremy nie pomogą, miesnie zwiatczeja i niestety nie wroca do poprzedniego stanu.Kremy moga jedynie zabobiegac dalszemu wiatczeniu sie miesni.
Ja mam miske B , wiec nie mam z tym problemu, nosze staniki na fiozbninach i bez takze, czasmai w lecie jak mam bluzke bez plecow to w ogole go nie zakładam,nie mam klopotów z obwisłym biustem.Wręcz przeciwnie.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 387 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-12, 12:16
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, ja czasem mam problemy z dopasowaniem stanika, nosze rozmiar 75C i wkurza mnie, bo 75 B zawsze mi się podobają, a z mojego rozmiaru już jakoś nie bardzo więc mam mniejszy wybór W ogóle jakoś więcej jest staników 75B A przynajmniej jak ja kupuje, to tak jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum