Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1096 dni temu Posty: 202
Profil:
Wysłany: 2008-08-25, 20:33 co na połkach?
pytanie z innej beczki troszke co trzymacie na polkachs zafkach regałach? szklo ksiazki porcelane pierdolki puzderka itp itd?
ja mam ksiazek duzo i szkolo i kilka pamiatek z wycieczek nienawidzę mnóstwa porcelany figurek itp. a i swieczki tez mam i ramki ale jak jest bardzo duzo tego to nie lubie a Wy?
a to zależy w którym pokoju w sypialni na komodzie mam ramkę ze zdjęciem i dwa misie słodziaki, na toaletce lusterko
w salonie - klasyka, drewnianą figurkę kochającej się pary, pistolet, świeczka zapachowa, drewniane ramki - wszystko utrzymane w klimacie i przede wszystkim - symbolicznie. nie lubię jak jest naćkane.
najwięcej jest w małym pokoju (dla dzidzi): figurki słoni (kiedyś namiętnie zbierałam), figurki pozłacane różne (też kiedyś namiętnie zbierałam), pluszaki, ramki, książki, albumy na zdjęcia, skarbonka i kilka innych pierdółek
Ja mam w pokoju takie jedno miejsce, taką półeczke , na której stawiam różne pamiątki, rzeczy do których mam jakiś maleńki sentyment np.
*mała drewniana szkatułka, z domku dla lalek, którą bawiłam się w dzieciństwie
*muszelki z nad morza
*figurkę od babci
*moja pierwsza skarbonka
itp
ja mam osobną półke na takie małe pierdółki jak ja to mówie czyli takie figurki: słoniki, pieski, kotki z porcelany..(nigdzie indziej po pokoju nie mam tych figurek tylko w jednym miejscu)
małe półeczki gdzie trzymam zdjęcia w oprawkach i świeczki pachnące
a na innych połkach to standard książki, segregatory, moje prace naukowe (3 sztuki ) jakieś inne prace zaliczeniowe semestralne, referaty wszystko w odpowiednich ładnych teczkach
żadnego szkła nie mam ani żadnych filiżanek czy zestawu
_________________ To czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach.
To czy jest mądry, po pytaniach.
Ja w sypialni mam ramki ze zdjęciami, takie pudełeczko ręcznie malowane na biżuterię , wazon( na szafkach nocnych i komodach). W sypialni też na parapecie w prawym rogu mam taka figurkę splecionej pary z drzewa jakiegos specjalnego, gdyż jest to kącik miłości. W salonie książki na regale, a jednej komodzie mam taki kącik "orientalny" (kadzidełka w specjalnym pudełeczku na nie, miedziany koń z Turcji, etniczne pudełeczko na biżuterię , figurkę z Afryki, 2 świeczuszki) porcelanowych figurek nie trawię
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 755 dni temu Posty: 6282 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-11, 16:02
jako że mieszkam z rodzicami w moim królestwie (pokoju) większość półek zajmują książki, których nie mam gdzie trzymać... jakieś przewodniki, kilka poradników, słowniki, literatura "studyjna" znaczy na studia i takie tam inne lektury. jedna półeczka to zbieranina wszelkiego rodzaju pamiątek, i innych pierdułek, a na pozostałych niestety miejsce mi zajmyją szkłe wszelkiego rodzaju, szklanki, filiżanki , kieliszki...
I just wanna play around, boy
You want a temporary tattoo, don't you?
"Nie ma przymusu siedzenia tam, gdzie nas kłuje w tyłek"
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-12, 16:17
Książki, płyty, ramki ze zdjęciami i czasami jak nie mam czasu posprzatac to kurz
ja w jendym pokoju- tak zwanym salonie mam 3/4 sciany w ramkach ( takich najtanszych drewnianych z ikea podajze 4 zeta za 3 szt) na zdjeciach jets przewaga naszych dzieci. powiesilam ich tyle bo tam jets taka brzydka tapera a ze mieszkanie jest wynajmowane to nie chce nam sie ladowac w remoncik no i powiem ze fajnie one wygladaja i kazdy kto przychodzi sie tym zachwyca na polkach i regalach mam tez mnustwo kwiatow bo uwielbiam kwiaty no i rozne swieczki, kilka pamiatek itp
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum