Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 311 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-23, 19:52
Madzia81 napisał/a:
chyba tak, ponoć kosztuje ok. 50 zł, więc zakładam, że naprawdę to jakaś szmatka cud
EE tam w supermarkecie za 7 zł chyba kupiłam a teraz sa po 5 zł, ale ja wiem, o jakiej ty mówisz sąsiadka mnie namawiała na kupno tej za 50zł a ja taką sama za 7 kupiłam. No może ta za 50 jest trochę bardziej trwała
A o occie to słyszałam jak oglądałam perfekcyjna panią domu na tvn style (swoją drogą kobitka ma fioła na punkcie porządku ) i właśnie jestem ciekawa czy do szyb się nadaje też ajeśli tak to w jakich proporcjach. Zapach jakos wytrzymam, w końcu będzie otwarte okno
EE tam w supermarkecie za 7 zł chyba kupiłam a teraz sa po 5 zł, ale ja wiem, o jakiej ty mówisz sąsiadka mnie namawiała na kupno tej za 50zł a ja taką sama za 7 kupiłam.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 320 dni temu Posty: 497 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2007-08-26, 15:17
Madzia81 napisał/a:
malgonka napisał/a:
zapewne mówisz o ściereczce z mikrofibry,
chyba tak, ponoć kosztuje ok. 50 zł, więc zakładam, że naprawdę to jakaś szmatka cud
tak, dobra jest ta szmatka, mam ją i uzywam, swietnie czysci sie nią okna i telewizor.ale pamietaj, jak dodasz do niej -płynu lub zamoczysz ją w jakim detergencie to mozesz ją wyrzucic aha.. a czysc ją zwykłym szarym mydłem , nie innym.
lubie nia myć okna, rach ciach i gotowe.
Ja osobiscie mam z firmy ACT, mozna tam tez kupić taką kulke do pralki,która zmiękcza wodę, kosztuje koło 60zł, i ma takie samo działanie jak Calgon,tez sprawdziłam , i polecam.
Czasami nawet wrzucam ją sobie do wanny jak ide kąpciu.Skóra sie tak nie wysusza.:)
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Wysłany: 2007-08-28, 00:39
Zaczęłam myć okna tą wodą z octem i kurde rewelacja pierwszy raz od dawna tak dobrze mi się okna myło zadnych smug i ciągłego docierania. W ogóle wzięla mnie ochota na generalne porządki i mam pytanie w związku z tym jak pierzecie firanki w pralce czy recznie? Ponoc najlepiej w zimnej wodzie to nie będą szarzały
Wysłany: 2007-08-28, 20:34
Ehhh ja to mam starą pralkę już ma z 15lat ale jeszcze pierze no ale wzięlo mnie na porządki jutro biorę się dalej bo dzis nie miałam czasu a zostało mi jeszcze 13 okien do umycia
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 219 dni temu Posty: 36 Skąd: Rawicz
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 162 cm
Włosy: blond
Stan: mężatka
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2007-10-26, 18:45
Hej, do prania firanek polecam zwykłą kuchenną sól. Dzień wcześniej moczę firanki w wodzie z dodatkiem soli. Rano wkładam do pralki z proszkiem i piorę. Ale wybiela rewelacyjnie. Polecam!!!
Ulubione środki:
Proszek do prania - Persil lub Ariel
Proszek do prania dla mojej córki ubranek - Dzidziuś
Płyn do mycia naczyń - Pur Balsam
Pasta do podłóg - Sidloux
Preparat do mycia kuchenki itp - Ajax soda efekt
Płyn do płukania - Lenor
_________________ Seks solą życia!!! Ależ tak!!! Tylko któż widział objadać się solą?!
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-12, 11:59
srodki czystosci ktorych uzywamy:
plyn do mycia naczyn-Ludwik
proszek do prania-Ariel,Persil
plyny do plukania tkanin-E
plyn do mycia szyb-Ajax
plyn do czyszczenia drewna-Pronto
mleczka do czyszczenia-Cif
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum