Dziewczyny ostatnio przegladam wiele portali w poszukiwaniu mieszkania a dzisiaj natknęlam sie na jednym z nich na ogłoszenie tego rodzaju i zamarłam :
"Opis
Hej! Mam 18 lat, jestem szczupłą, ładną blondynką o wymiarach 85-65-90. Zdecydowałam się wystawić moje dziewictwo na „aukcji”, czekam na konkretne propozycje cenowe, najchetniej od starszych facetów. Najlepiej z dolnego śląska lub Warszawy i okolic. Nie posiadam własnego lokum, ale mogę dojechać gdzieś PROSZĘ WYŁĄCZNIE O POWAŻNE OFERTY Pierwszeństwo dla ofert z fotką. Mój adres: .......@buziaczek.pl
Cena: 1.000zł
Co myślicie o tego typu poczynaniach?Jestem w szoku choc słyszalam o takich ofertach...
Informacje: Dołączyła 1395 dni temu Posty: 8226 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-04-14, 12:42
tez juz slyszalam....
"glupota ludzka i milosierdzie Boskie nie zna granic!"
tyle na ten temat:)
aha! czytalam ze takie panny czasem robia sobie operacje i sa znow "dziewicami" i znow sie sprzedaja ale to tak gora 3 razy bo pozniej moga je poznac faceci ze sciemniaja!
Też już o tym słyszałam... No cóż, dziewczęta widocznie chcą sobie dorobic
Brak mi słów, zastanawiam się tylko, skąd młodym ludziom przychodzą do głowy takie pomysły... Czyja to wina?
WweronikaA napisał/a:
"glupota ludzka i milosierdzie Boskie nie zna granic!"
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1687 dni temu Posty: 8171 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2009-04-14, 12:45
dajmira, bylo tu juz cos podobnego ale na aukcji byl prawiczek,czy moze nawet nie prawiczek ale jakis chlopaczek wystawial swoje uslugi na aukcji
co o ty mysle?
Przeraza mnie to !
Nie wiem dokad ten swiat zmierza i jako przyszla matka czasem sie zastanawiam czy bede w stanie uchronic moje dziecko od tych anormalnych zachowan.
Wysłany: 2009-04-14, 12:56
Dla mnie to jest paranoja. Wiadomo, ze dla dziewcząt to łatwy sposób zarobienia konkretnej kasy, a dla faceta zwykła satysfkacja. Niemniej jednak takie zjawisko daje wiele do myślenia. Mianowicie w jak szybkim tempie ten świat na psy zejdzie... O ile już nie zszedł...
Informacje: Dołączyła 1395 dni temu Posty: 8226 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-04-14, 13:15
skinnybitch, a po wszystkim co? opłacalo sie? jak chcial sie zaspokoic mogl isc do "burdelu" i zaplacic te nie wiem 3 stowy czy iles i mialby co by chcial po co mu dziewica
matko!
Bo dziewica... to dziewica... Może inny rodzaj przeżycia Nie potrafię tego zrozumiec, ale bardziej przerażają mnie te dziewczyny, które z premedytacją sprzedają swoją cnotę... wydaje mi się, że sprzedają również swój honor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum