Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 651 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-02, 23:20
Jeffanny, Twój ukochany pewnie też się rozkręci niektórzy potrzebuje na takie sprośności więcej czasu, bądź chcą najpierw "zbadać teren" czyli zorientować się czy tej drugiej stronie to też się podoba
my też piszemy sobie sprośne teksty w smsach... to rozpala... ale zdarza się tez czasem szepnąć jakis tekścik podczas seksu..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Uwielbiam takie eski sa takie rozgrzewajace :D najczesciej to takie na dobranoc dostaje i wtedy to juz sie nie moge doczekac az go na drugi dzien spotkam i to co bylo pisane wprowadzimy w czyny ach ... :D
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-05, 22:42
calineczka napisał/a:
kurcze my to raczej w tym temacie tacy zacofani jestesmy
calineczka, wszystko mozna jeszcze nadrobić
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum