Informacje: Dołączyła 152 dni temu Posty: 347 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-03-28, 22:59
a ja zaczęłam wczoraj dietę Kopenhaską:D no i sprawdzam swoją wytrzymałość:D jak wygram to będę z siebie dumna bo koleżanka na tej diecie strasznie dużo schudła
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-28, 23:03
z ta zimna wodą to tak sie kiedys skrajne wyczerpanie leczyło i noce w buszu ludzie zeby przezyc stosowali najpierw kilkuminutowa kąpiel w takiej lodowatej wodzie by spowolnic funkcje zyciowe i uspokoic tetno a potem mordercze cwiczenia przez kolejnych kilka minut zeby gwałtownie podniesc temp ciała i miesnie rozgrzac powtarzano to 3-5 razy i kładziono sie przy ognisku ciało sie wtedy hartowało i nocne mrozy nie były tak dokuczliwe człowiek spał spokojniej,chociaz czujniej a rano wstawał wypoczety
Wysłany: 2008-03-30, 21:02
cerrata napisał/a:
a co to za dieta?
To jest jedna tych strasznie rygorystycznych diet, rozplanowana na 13 dni i nie możesz nic podjadać, żadnych gum do żucia itp. pijesz tylko wodę i herbatki owocowe niesłodzone... na google można znaleźć dużo info o niej. no i zaczęłam sobie biegać a jak pada deszcz to ćwiczonka z carmen electrą motywację jakoś mam no ale co tu dużo mówić zobaczymy jak długo tak będzie... mam nadzieję ze mnie będziecie mobilizować Kochane a
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Pachulka, moze i chudniesz przy samej kawie i jakims szpinaku,ale powracasz maxymalnie to poprzednie sylwetki lub gorzej
Ja schudlam 13 a przytylam kilo wiecej po dwuch tyg radzilabym lepiej ta dietke 1000kl
Wysłany: 2008-03-31, 09:19
mam zamiar zaraz przejść jak tą skończę na 1000kcal... jak to przytyłaś? podobno po niej się nie tyje przynajmniej przez 2 lata .... no ale cóż... tak czy tak mam zamiar schudnąć i potem też biegać będę tak jak teraz:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum