Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 434 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-19, 11:30 Spotkanie forumek
znamy się z jednymi już bardzo długo... z innymi trochę mniej...
jesteśmy tutaj jak rodzina taka forumowa rodzina
fajnie by było gdyby udało nam się spotkać któregoś wakacyjnego dnia i spędzić ze sobą trochę czasu i poznać się w realu co Wy na to?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Ostatnio zmieniony przez calineczka 2008-05-30, 20:38, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2008-02-19, 11:39
jest realny tylko trzeba chęci
Zanim trafiłam na to forum byłam na innym i taki wypad wypalił i spędziliśmy razem super 3 dni... wspólnie da się zrobić wszystko i to nie było jedno spotkanie
Niestety przez jedną osobę ekipa się rozpadła...
Więc jak tylko będą chętne osoby to wszystko da się zrobić
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 317 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 11:41
Anija napisał/a:
jest realny tylko trzeba chęci
Zanim trafiłam na to forum byłam na innym i taki wypad wypalił i spędziliśmy razem super 3 dni... wspólnie da się zrobić wszystko i to nie było jedno spotkanie
Niestety przez jedną osobę ekipa się rozpadła...
Więc jak tylko będą chętne osoby to wszystko da się zrobić
oki gdyby doszlo do spotkania to gdzie bo nie mieszkamy wszystkie blisko siebie np.ja mam zajete prawie wakacje
Ostatnio zmieniony przez madzia88 2008-02-19, 11:43, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-02-19, 11:47
miejsce trzeba by było ustalić wspólnie... jednak tym można zająć się jak zobaczymy ile osób będzie chętnych
Wysłany: 2008-02-19, 11:53
Moniika napisał/a:
pewnie ilosc osob bedzie tez zalezala od miejsca
pewnie też, dlatego trzeba by było wybrać miejsce do którego każdy miały w miarę podobną liczbę km... wiadomo, że nie uda się aby każdy miał tyle samo km
jestem za. aczkolwiek wiem, że będzie to baaaardzo trudne. byłam na jednym forum, gdzie dziewczyny regularnie się spotykały, czasem były to wypady na weekend z facetami i wracały zachwycone można spróbować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum