Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-29, 15:02
jak juz dojdziecie do porozumienia i spotkanie bedzie mialo miejsce to narobcie tysiace fotek i podzielcie sie ze mna biedulka wrazeniami
ja niestety nie bede mogla byc na spotkaniu w zwiazku z organizacja wesela bedziemy w polsce w drugiej polowie sierpnia,ale watpie zebym miala czas na cokolwiek poza weselem
takze babeczki, przestanta tu kombinowac i wybierzcie jedno miejsce,a pozniej zbombardujcie forum zdjeciami
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-05-29, 16:30
Kod:
nie wiecie, że 'Wrocław miastem spotkań' ? <jak to nasz hasło reklamowe głosiło:P>
Dobre dobre
A mi wszystko jedno gdzie by było takie spotkanie Kraków uwielbiam
We Wrocławiu byłam raz (a kilka razy tylko przejazdem) więc mi pasuje Wrocław
cerrata,
a są we Wrocławiu pyszne kebaby? bo te krakowskie uwielbiam
I Ty zajęłabyś się znalezieniem nam taniego lokum? (myślę, że na 2 noce) bo tak jak pisałaś wyjazd byłby na piątek-sobotę-niedzielę
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-05-29, 20:18
anusek, mam nadzieje, że będziesz jechała
cerrata napisał/a:
Kebabów, knyszów i innych gyrosów jest mnóswto
oooo to dobrze
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum