Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 275 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-03-04, 18:40
Ooo to już wszystko ustalone? Spoko.
Ja mam nadzieję, że będę mogła przyjechać, narazie nic nie mam zaplanowane na ten czas.
Też jestem za tym, aby w piątek na wieczór zjechały wszystkie babaeczki, sobota cała dla nas i w niedziele powrót popołudniu.
Ja pewnie z Wawy będe jechała, jeszcze się zgadamy, kto co i jak
Dziewczyny nie wiecie, czy bilety weekendowe na pociąg obowiązują na każdy weekend czy tylko na taki majowy? Bo to też tańszy bilet wyjdzie chyba.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-04, 20:29
w wakacje w ogóle są tańsze bilety
fajnie martula, że będziesz jechała z wawy tak jak Nymphadora
A ja z anusek dosiądę w Łodzi
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 209 dni temu Posty: 151 Skąd: skadś...
Profil: Imię: :)tajemnica...
Wzrost: taka w sam raz;]
Włosy: ...
Stan: hmm...
Wysłany: 2008-05-25, 20:09
Jedsli chodzi o ten wspolny wypad to mysle ze to jest naprawde realne...najlepiej po prostu ustalic wspolnie termin i zobaczyc ile osob sie zglosi...zamowic gdzies nocleg i pozbierac kase tak zeby osoby zapisujace sie byly juz jakos zobowiazane...potem ustalic ile pokoi...kto z kim...naprawde takie rzeczy sie udaja...sama jestem swiadkiem...ludzie wracaja zachwyceni z takich spotkan...wiadomo ze kazda jest z innego miejsca...ale to chyba jest z tego wszystkiego najfajniejsze mysle...ze ludzie z calej polski potrafia sie spotkac i bawic sie wspolnie przez jakis przykladowo weekend(bo o takich zlotach słyszalam)...
Naprawde wydaje mi sie, ze od tego sa checil...a mysle, ze jesli moderatorzy nie beda chcieli to moze wtedy nie wypalic...bo ktos prowadzi ten portal..i musi sie zebrac pare osob ktore zaczna cos organizowac...inaczej tylko kazdy bedzie biadolił, ze to takie nieralne...bzdura!! wszystko jest możliwe!!...
pozdrawiam!!
[ Dodano: 2008-05-25, 20:16 ]
Heheh...wlasnie sie zorientowalam ze to juz termin jest i miejsce ustalone ...tylko jest jeszcze kwestia noclegu...najlepiej gdyby ktos zrobil jakas tabelke z zapisami...kto jedzie, czy sam czy kogos ze soba bierze...i wplaty do ktoregos tam...tak mysle...
A tak na dzien dzisiejszy kto jest na tak na ten sierpniowy termin..weekend 22-24..Szklarska Poręba...(jak dobrze zrozumialam )??????????????
to ja od razu mówię, że prawdopodobnie wtedy mnie nie będzie, bo planuję wyjazd w tym terminie gdzieś na wakacje. no chyba, że się okaże że będę w Polsce to dałabym radę. ale to ja będę wiedzieć jakoś pewnie dopiero koło 11 sierpnia
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 376 dni temu Posty: 7350 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-28, 18:09
niki, o widzicie, to już nas coraz więcej...
to może na prawdę we Wrocławiu się spotkamy?
ja mogę robić za przewodniczkę po kilku z tysięcy klubów, pubów itd itd
i innych miejscach gdzie będziemy pić
...
tzn rozmawiać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum