Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 385 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-29, 22:50
NudnaBaba napisał/a:
hheee i potem wesoło i nudno nie będzie
opanujemy pociąg
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-03-01, 16:41
anusek napisał/a:
dobrze że mam ciebie
a ja Ciebie xD hihi
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-03-02, 14:33
Moniika, a Ty nie pojedziesz
Wysłany: 2008-03-02, 18:53
cerrata napisał/a:
ok,czyli weekend 22-23-24 sierpień
a gdzie? Szklarska Poręba, tak?
Dokładnie
cerratka zajmiesz się (oczywiście nie teraz) zajęciem lokum? bo Ty wiesz co i jak i który
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 371 dni temu Posty: 7205 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-03-02, 19:18
no to jeszcze pozostaje kwestia czy dziewuszki chcą tam akurat jechać i czy schronisko młodzieżowe im pasi
jeśli tam pojedziemy, to będę musiała zainwestować w zyrtec bo pełno tam kwiatków itp i jak tam byłam z Radziem to ciągle kichałam, byłam rozkojarzona itd...
Informacje: Dołączyła 333 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-02, 21:12
cerrata napisał/a:
jeśli tam pojedziemy, to będę musiała zainwestować w zyrtec bo pełno tam kwiatków itp i jak tam byłam z Radziem to ciągle kichałam, byłam rozkojarzona itd...
Zyrtec łagodzi tylko objawy, do alergologa biegiem marsz!
Wysłany: 2008-03-03, 08:48
anusek napisał/a:
jak na kilka dni to mi pasuje wszędzie,jak nie wyjade wcześniej do Londka to będe na 100%
Ty nigdzie nie wyjeżdżaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum