Informacje: Dołączyła 188 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 17:04
Jaro napisał/a:
Po co wam sposoby na wkurzanie faceta?
Potem sie dziwicie ze od was odchodza i mowicie jacy to z nich dranie a same ich do tego popychacie nie rzadko swoim zachowaniem.
Jark ja to mam czasami wrazenie ze mojego bawi gdy ja sie wkurzam!I robi to specjalnie!I ja tez jego wkurzam na zlosc
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 579 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-02-03, 09:15
Mojego najbardziej wkurza i strasznie się o to burzy jak mu powiem do sluchawki jedno zdanie "kochanie idę z moim ex (a jednocześnie baaardzo dobrym kumplem z którym moge o wszystkim pogadać) na piwo ...minutę puźniej już ma wściekliznę i bóg wie jakie podejżenia...
Informacje: Dołączyła 398 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-03, 12:08
moj sie o to martwic nie musi hehehehe w koncu mieszkamy w 1 mieszkaniu z moja najwieksza, 1 i niedoszłą miłoscia hahahahahaha takie rzeczy na niego nie działaja gdyby było inaczej to kazałby mi sie wyprowadzac
Informacje: Dołączyła 188 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-03, 15:44
Madae napisał/a:
moj sie o to martwic nie musi hehehehe w koncu mieszkamy w 1 mieszkaniu z moja najwieksza, 1 i niedoszłą miłoscia hahahahahaha takie rzeczy na niego nie działaja gdyby było inaczej to kazałby mi sie wyprowadzac
Madae, to tam u was sodoma i gomora twój Adam to jaiś niespotykanie spokojny człowiek jest, bo mój czegoś takiego by nie wytrzymał. a jakbym ja miała mieszkać z nim i naokoła jego ex.... o matko zgroza
Informacje: Dołączyła 398 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-03, 16:31
eeeee spokojny to on raczej nie jest jest czasami jeszcze bardziej poszczelony ode mnie ( to jednak jest mozliwe ) po prostu on i moja 1 najwieksza miłosc bardzo sie przyjaznia ufa jemu i mi i wie ze zadno z nas go nie zdradzi a co do tej sodomy... łoj zebyscie wy czasem widziały co sie tu dzieje normalnie kapcie spadaja
jak chce wqrzyc Adama to nie musze do tego uzywac Ashramka to byłby cios ponizej pasa dla nich obu
Kociaku przejdzie mu zobaczysz szybko a jak nie to zafarbisz sie na blond
w ogóle mu nie przechodzi i mówi cały czas, że jestem brzydka a włosy farbnę tak czy owak, bo ja sama wolę mieć jaśniejsze
A mój też się strasznie wkurza, jak z nim wygrywam w Snookera chyba żaden facet nie lubi przegrywać albo jak mnie odprowadza a ja nie wchodzę do bramy i mówię, że czekam aż on pójdzie, bo idę jeszcze do kochanka ale on mi odpłaca tym samym później i wtedy ja się wkurzam ale to tak na chwilkę bo i tak oboje wiemy, że żartujemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum