Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 331 dni temu Posty: 2463
Profil: Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: wolna
Wysłany: 2008-01-31, 21:26
Ja to lubie czasem jak moj facet jest wkurzony.Jest wtedy taki sexi Nieraz sie droczymy, ale chwile popatrzymy na siebie, usmiechniemy sie i koniec droczen, klotni.
Informacje: Dołączyła 287 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 02:50
o moj boziu mi strony zabrknie od wymieniania
Mojego wkurza wszystko co robie!
Ze kapcie przy odkurzaniu wsune pod lozko
Ze siedze na necie
Ze w telewizjo mam ustawione przypominarki
Ze zwruce jemu uwage zeby posprzatal swoje ciuchy
Ze ..... ze .... ze
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 518 dni temu Posty: 4970 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 08:00
Jaro napisał/a:
Po co wam sposoby na wkurzanie faceta?
zauważ chłopaku, ze zadna z nas chyba nie wkurza go celowo bez przesady, jak bys przeczytal forum i mial zdanie o nas i o tym jakie mamy stosunki ze swoimi facetami to wiedzialbys, ze czesto takie "wkurzanie" to forma zartu, zeby nudno nie bylo. Na powaznie to mozna wkurzyc czyms przykrym...a od takich powodow jakie my wymieniamy zwiazki sie nie rozpadaja...luz...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 368 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 10:06
Jaro napisał/a:
Po co wam sposoby na wkurzanie faceta?
Potem sie dziwicie ze od was odchodza i mowicie jacy to z nich dranie a same ich do tego popychacie nie rzadko swoim zachowaniem.
e tam na poczatku troszke jest wkurzony a pozniej sie sam z tego smieje ze takimi drobnostkami potrafie go wkurzyc
Informacje: Dołączył: 259 dni temu Posty: 154 Skąd: Rzeszow
Profil: Imię: Jarek
Wzrost: 185
Włosy: brąz
Stan: zajety i wolny zarazem :)
Wysłany: 2008-02-02, 14:13
Pani moderator Madziu
dla twojej widomosci na innych dwoch forach ktore sa typowo meski i na ktorych rowniez sie udzielam,takze sa kobiety i takze sa traktowane jak "rodzynki" jednak nikt nie pisze "kobieta w meskim gronie-lol...."
jest wolnosc slowa itp,kazdy moze byc na taim forum na jakim chce nie pasuje ci?:P daj mi bana wcale plakal nie bede
pozdrawiam
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 372 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-02, 14:17
- jak mówię żeby przytył, a najbardziej jak mówie, że ma nóżki jak patyczki (bo nie może ich ćwiczyć gdyż ma chore kolanka ale to raz tak powiedziałam i juz tego nie robię)
- jak on siedzi w łazience a ja wchodzę i coś mu opowiadam. Albo jak mu przeszkadzam gdy coś robi i jest "skupiony" kompletnie nie ma podzielnej uwagi i ja np. sie wkurzam czemu nie może na chwilke spojrzeć jak go proszę, albo odpowiedzieć na pytanie TAK lub NIE, a On sie wkurza że mu "ciągle przeszkadzam" i że " przeze mnie" zajmuje mu to dwa razy dłużej
- jak przeklinam
- jak mam focha i się nie odzywam, nie odpowiadam na pytania albo jak wtedy wychodzę z pokoju to juz w ogóle mogę nie wracać hehe
Informacje: Dołączyła 287 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 14:55
calineczka napisał/a:
Cytat:
hahah,ja swojej strzelam szelkami od stanika i ja to tez wkurza
o to mniej wiecej chodzi
Mnie cos takiego doprowadzilo by nie tylko do wkurzenia!Ale normalnie oddalabym w buziulke za taki dowcip!
[ Dodano: 2008-02-02, 14:58 ]
Jaro napisał/a:
Pani moderator Madziu
dla twojej widomosci na innych dwoch forach ktore sa typowo meski i na ktorych rowniez sie udzielam,takze sa kobiety i takze sa traktowane jak "rodzynki" jednak nikt nie pisze "kobieta w meskim gronie-lol...."
jest wolnosc slowa itp,kazdy moze byc na taim forum na jakim chce nie pasuje ci?:P daj mi bana wcale plakal nie bede
pozdrawiam
NIE NERWUJ SIE! Poprstu BABY trzymaja sie razem! Ale to nie znaczy zebys z nami tu nei pisal!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 518 dni temu Posty: 4970 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 15:07
Ninka napisał/a:
Poprstu BABY trzymaja sie razem!
ot to przynajmniej na babskim forum a zostan z nami ja tam nic nie mam jak sam piszesz jest wolnosc slowa ale jestes pierwszy gdzie widac, ze chcesz z nami "dyskutowac" wiec mam prawo napisac co mysle i zawsze to robie nie wyolbrzymiaj
pozdro.
Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 15:56
no mojego ciezko wqrzyc ma anielska cierpliwosc i nawet jak go wqrze to nie daje tego po sobie poznac albo obraca to w zart
co nie znaczy ze to nie mozliwe kazdy a czasem gorszy dzien
-jak tu juz jedna z was pisaa ( to wqrza wszystkich niezaleznie od płci chyba ) mój nie lubi jak mamrocze cos pod nosem co jest niby skierowane do niego, ale robie to tak zeby nie usłyszał zawsze sie dopytuje potem co mowiłam a jak odpowiadam ze nic albo ze to tylko szlam parował to focha strzela albo mnie uswiadamia ze potem bede mu wypominac ze mnie nie słucha a ja specjalnie mamrocze
- co do tych min to tez nie lubi szczegolnie jak on do mnie cos na powaznie...serce otwiera przedemna a ja ledwo sie od smiechu powstrzymuje hyhyhyhy tzn ja go zawsze słucham ale jak czasem facet przedstawia swoj powazny problem zwiazany z samochodem czy motorem i widze jak mu sie z tego powodu serce kraje to mnie smiech ogarnia chociaz nie powinien teoretycznie...
- bardzo go drazni kiedy zachowuje sie ieodpowiedzialnie ale tak totalnier nieodpowiedzialnie ..nic mi wtedy nie mowi ale czesto odwraca wzrok i po jego minie widze ze sie martwi i wsciekły jest
- rece mu opadaja jak sie spozniem
- jak wygrywam z nim w jakas gre na PC
- jak go rozłoze kilka razy z rzedu na obie łopatki na treningach to tez focha małego strzela
- jak gdzies wychodzimy, a np on miał cos zrobic i zapomniał i zeby mu na złosc zrobic robie maslane oczy do Ashramka albo jakiegos obcego tak zeby on to widział hehehehehe ( taka mała zemsta )
oj byłoby tego z deczka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum