Mojego denerwuje jak ja coś pod nosem mamroczę na niego. Niby chcę żeby on to słyszał ale robię to specjalnie Tak to się wkurza jak ja chodze i krzycze bez powodu ale wie że to okres się zbliża i mi wybacza
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 522 dni temu Posty: 5016 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 19:05
wścibskie my baby
ja to mojego jeszcze wkurzam tym, ze jak czasami cos zrobi albo powie zle a mysli, ze jest ok. to ja zawsze wytykam ten błąd a on nie może przeżyć np. ostatnio prowadzil auto i cos tam w międzyczasie grzebal w navi, a przed nami jechal wolno samochod i ja krzycze "hamuj!" a on...oj widzialem, widzialem.... a przeca nie widzial i wtedy mu mowie to co on mi, zeby uwazal i sie rozgladal na wszystkie strony bo co chwile jest nowa sytuacja...on sie denerwi strasznie bo przeciez prawko ma juz z 18 lat a pozniej slyszalalm jak do kumpla mowil o tym i powiedzial, ze jak bym mu nie powiedziala to by zajb*** w samochod
but my smile still stays on.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 372 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 19:08
anusek napisał/a:
ja to wszystko lubie pooglądac,rachunki,jakieś pierdoły,książki,gazetki...taki już szperacz ze mnie a on sie denerwuje i mi wszystko zabiera
ze mnie tez nawet do telefonika sobie zagladne tak z ciekawosci
[ Dodano: 2008-01-30, 19:11 ]
a ja mam odwieczny problem poniewaz jak chce mnie wkurzyc to wystawia kalendarz z babeczkami i specjalnie przy mnie oglada i podziwia glupi
Informacje: Dołączył: 264 dni temu Posty: 154 Skąd: Rzeszow
Profil: Imię: Jarek
Wzrost: 185
Włosy: brąz
Stan: zajety i wolny zarazem :)
Wysłany: 2008-01-31, 20:39
Po co wam sposoby na wkurzanie faceta?
Potem sie dziwicie ze od was odchodza i mowicie jacy to z nich dranie a same ich do tego popychacie nie rzadko swoim zachowaniem.
Po co wam sposoby na wkurzanie faceta?
Potem sie dziwicie ze od was odchodza i mowicie jacy to z nich dranie a same ich do tego popychacie nie rzadko swoim zachowaniem.
Jaro, My tylko wymieniamy swoje doświadczenia. Nie ma w tym nic złego i prowokującego facetów do odejścia od nas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum