moj sie na mnie zazwyczaj nie wkurza tylko ja naniego i jak przesadze np za dlugo jestem obrazona i nie reaguje na jego zarty to wtedy sie wkurza ale to nie trwa dlugo
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 401 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-05-13, 22:11
Dzisiaj strasznie K. wkurzyłam bo chciałam żeby postał ze mną w kolejce do rejestracji czyli od 6 00 do 8 00 bo samej mi się nie chciało a on powiedział, że sobie żartuje. Stwierdził, że przesadzam że wszędzie go ze sobą ciągam- bez przesady Jakiś nadpobudliwy jest
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 132 dni temu Posty: 298 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-05-14, 10:30
No mi tez by sie tak za bradzo nie chciało stać 2 godziny i to tak strasznie wczesnie
Ja wkurzam swojego faceta kiedy mówię, że jestem głupia A że mówię tak stosunkowo często...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 277 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-05-14, 15:34
A ja wkurzam mojego faceta (co zauważyłam ostatnio) kiedy jestem czymś zajęta i go nie słucham, a on mówi później: słuchałaś? Ja mówię: "trochę" haha i on zły jest wtedy. Ale się mu nie dziwie i staram sie poprawić, choć czasem mi nie wychodzi
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 278 dni temu Posty: 2329 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-05-14, 15:36
impresja napisał/a:
A ja wkurzam mojego faceta (co zauważyłam ostatnio) kiedy jestem czymś zajęta i go nie słucham, a on mówi później: słuchałaś? Ja mówię: "trochę" haha i on zły jest wtedy. Ale się mu nie dziwie i staram sie poprawić, choć czasem mi nie wychodzi
w ten sposob to mnie moj facet zawsze wkurza,tyle ze on nieswiadomie to robi zazwyczaj, jest tak pochloniety np.durna gierka ze naprawde mnie nie slyszy,a ja sie zawsze strasznie wkurzam,ale jak zrobilam mu tak samo kilka razy to sam zobaczyl jak to wkurza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum