Wysłany: 2009-11-26, 09:34 sposób na smukłą sylwetke - aqua fitness
chciałam wam polecić gimnastyke w wodzie . Uważam że jest to idealny sposób na Panie które chcą zgubić pare kilo i ujędrnić swoje ciało, sama chodzę już do takiej szkółki na pływalnie [...] w Warszawie już drugi miesiąc i to na prawdę działa!
Ostatnio zmieniony przez Donn 2009-11-26, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
moze tak bo jest oprór wody, ale tym samym szybciej sie spala kalorie . I mysle ze przyjemniejsze niz zwykłę cwiczenia.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 679 dni temu Posty: 1574 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Blond w porywach do brązu;)
Stan: Weekendowa żonka:)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-17, 08:47
Od dawna marzę o tym, żeby chodzić na takie zajęcia, ale u mnie w mieście jest tylko jeden basen, który taką możliwość oferuje pod warunkiem, że jest się zapisanym również na silownię lub fitness w tym mieście. Nie stać mnie, żeby chodzić i na siłownię i na aqua aerobic chociaż może jak pójdę na staż to się zmieni w każdym razie uważam, że to jest świetna sprawa i bardzo chciałabym spróbować
mi by się to strasznie podobało fajna sprawa, szczególnie że woda na prawdę wyszczupla...tylko trzeba chodzić regularnie a u mnie to trochę z tym problem. ciekawa jestem czy u mnie na pływalni jest coś takiego
_________________ Kiedyś się z NIEGO wyleczę.
Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu.
Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie pojawiać się JEGO twarz...
Informacje: Dołączyła 1116 dni temu Posty: 212 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2010-06-23, 16:11
Ja juz sie poddałam ,bo w sumie ani bieganie,ani brzuszki jakoś niebardzo potrafią wpłynąc na to ze bedzie mnie w tych okolicach mniej.Tak to juz jest ,ze jak innym pomaga to mnie nie zawsze.
A co do takiej aktywnosci-to nie umiem pływac ,wiec odpada.Jedyne co jeszcze mysle moze jakos mi pomóc to moze lipoliza.
Czy ktoś moze próbował w ten sposób?
Bardzo fajny pomysł - ostatnio tez zauważyłam u siebie na basenie że coraz więcej osób uczestniczy w tych zajęciach. Ja wyszperałam ostatnio w necie <reklamę usunięto> turnus kondycyjny i tam właśnie tez sa między innymi ćwiczenia w wodzie. może mi się uda skorzystać bo tak u siebie na basenie to się trochę wstydzę..
Ostatnio zmieniony przez nie(d)oceniona 2010-06-30, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Dołączyła 1116 dni temu Posty: 212 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2010-07-01, 15:34
jasne,ale nikt tam nie odp.
sory
[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2010-07-01, 15:39 ]
A może to po prostu znaczy, że nikt nie ma nic do powiedzenia na jej temat? To nie jest powód żeby dublować posty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum