Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 376 dni temu Posty: 7350 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-12-13, 17:06
a ja dzisiaj u mamy w pracy ja byłam to machnęłam sobie gorący barszczyk... Jak ja barszczu nie znoszę...
Ale wiecie co z tego wynika? wszystko dobre, byle gorące
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 272 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-12-14, 12:54
Ja złapałm jakieś paskudne przeziębienie i oprócz herbaty z sokiem malinowym piję preparat o nazwie "Grypovita". Rozgrzewa mnie totalnie od środka tak,że przez moment mam wrażenie że palę się w środku!
Mimo wszystko nie ma to jak ciepły rosołek
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 268 dni temu Posty: 80 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-12-15, 00:23
wodka z pieprzem to bardziej z tego co wiem na niestrawnosc moj tata zawsze tak sie leczy a rosol super rozgrzewa:) uwielbiam taki tlusciutki Dorotea kuruj sie mam nadzieje ze to nie gypa tak jak u mojego brata goraczka straszna i bole miesniowe biedulek ale tez daje mu leki na zbicie goraczki i na te bole naraz i mowi ze jest ulga
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 268 dni temu Posty: 80 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-12-17, 20:05
no wlasnie jak tam zdrowko?? moij brat powoli dochodzi do siebie tylko jest strasznie oslabiony bo jak goraczka minela to zmeczenie wyszlo ale daje mu duzo owocow witaminy tabcin i takie saszetki na odwodnienie i jest coraz lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum