Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 404 dni temu Posty: 88 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-11-18, 21:39
oj tak racja racja dla kierowcow to juz w ogole zero rozgrzewania, eh az szkoda
[ Dodano: 2007-11-26, 11:48 ]
aaa dziewczyny widzialyscie jak pieknie dzis pada snieg!!! cudo uwielbiam te gigantyczne platki sniegu lecace powoli, szkoda tylko ze wszystko sie od razu roztapia sucha dzis do domu nei wroce...
Wysłany: 2007-11-26, 14:39
hihi masz racje u mnie po sniegu nic nie zostalo a szkoda bo tak ladnie pachnialo rano tak wlasnie troszke swiatecznie.... a tak zaraz wychodze i az mi sie nie chce bo pogoda paskudna wiatr przewieje mnie i co wtedy istny koszmarek a niestety nie kupilam sobie jeszcze porzadnej kurtki zimowej mam stara ale strasznie w niej czuc wiatr
Wysłany: 2007-11-26, 22:55
wlasnie weszlam do domu przemarzlam dzis przez ten wiatr wiec juz zrobilam sobie goraca herbatke na rozgrzanie:) oj racja musze byc zdrowa na andzrejki bo szykuje sie impreza a nie moge pociagac czerwonym noskiem
Wysłany: 2007-11-27, 19:29
niom moze troszke zeszla z tematu przepraszam postaram sie trzymac a swoja droga w temacie moge napisac ze moja znajoma z uczelni zrobila mi ostatnio wino grzane ktorego nie pilam juz tyyyle czasu i od razu poprawil mi sie humorek no i od razu sie rozgrzalam polecam wam grzanca bo przynosi mi na mysl wspomnienia z gor sniezna zime a nie ta jesienna pluche
Wysłany: 2007-12-05, 21:25
mmmm oj tak moj mis tez goracy tylko ostatnio bardziej rozpalony od choroby a nawet to nie byla taka strikte choroba tylko zaczatek ale sobie szybko poradzilismy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum