Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-12-15, 23:49
Mnie brzuch to boli mnie zazwyczaj w 1 i 2 dniu... a w nocy to jest tak, że jak się nie obudzę to wszystko jest OK, ale jak się przebudzę, to później nie mogę usnąć z bólu...
i wtedy właśnie masuję sobie brzuch i... nigdy nie wiem czy najpierw przechodzi i usypiam, czy jest na odwrót
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-12-16, 00:16
oj babeczki, babeczki... jakby to jakiś facet przeczytał to by miał ubaw
ja na szczęście nie muszę chodzić po pokoju, zasypiam bez problemu, nawet jak bardzo boli... tylko w dzień najgorzej... w szkole... MASAKRA...
zwalniam się do domu zazwyczaj..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-12-16, 16:29
By zobaczył jak my cierpimy...
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-12-24, 18:29
??
moja koleżanka miała okres i nie ćwiczyła na wf.. miała jednak walniętą kobietę od tegoż przedmiotu i ta prawie siłą zaciągnęła ją na ćwiczenia.. koleżanka dostała krwotoku. przez miesiąc krwawiła.. i wstydziła się komukolwiek o tym powiedzieć, dlatego ta długo to trwało..
poziom hemoglobiny... łojoj...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum