dla każdego jest coś innego najlepsze mnie np pomaga czuje sie po niej wspaniale
no ale podczas okresu bardziej boli mnie w krzyżu z tym bólem nie radze sobie dobrze z e ten ból trwa tylko jeden dzień ;d
_________________ Tylko ja i lustro, reszta jest złudzeniem
Twarz ta sama co dzień inne otoczenie
Cel jest jeden nigdy go nie zmienię
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-06-24, 19:02
Dziewczyny a cwiczenia lekkie, lub masaze? podobno tez ulge przynosza choc ja nie probowalam... bo albo wolalam sie wcale nie ruszac albo tabletki dzialaly
Ja raczej ćwiczeń nie stosuję, bo jak już mnie boli, to leżę jak ta kłoda i się staram nie ruszać ale też słyszałam, że pomagają, bo wtedy jakieś mięśnie się rozkurczają czy coś
Ja też się ostatnio zwojam z bólu
A kiedyś tego nie miałam. Jeszcze na dodatek podejrzewam u siebie tą chorobę toksyczną jak się tampona założy ( dopiero co założę to już gorączka, wymioty, okropny ból, itp. Potem długo mi przechodzi nawet i cały dzień jestem w kiepskiej formie )
No a co do tabletek to nawet nospa na mnie nie działa Mogę ją łyknąć garściami i nic nie daje. Czasami miałam już takie chwile, zeby udać się na pogotowie
ale z moją siostrą jest jeszcze gorzej jak ma okres. Ta to dopiero się męvczy.
Że my kobietki musimy to mieć
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-28, 16:43
NudnaBaba napisał/a:
Że my kobietki musimy to mieć
no wlasnie...
chociaz ja nie powinnam narzekac z bolem bo jak wezme tabletke to mi przechodzi...
moja kolezanka jak dostawala okres np w szkole to ladowala w szpitalu
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 7209 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-07-01, 00:58
Kociak napisał/a:
no ale to i tak nie jest już to co mi sie działo kiedyś - że zwijałam się w kłębek z bólu, bo nie mogłam sobie z nim poradzić
jejku, ja pamiętam jak ja miałam po moim..pierwszym razie, jak dostałam miesiączkę..To była masakra, wyłam z bólu, i czołgałam się do apteczki po tabletkę.
apropos tabletek to mi TYLKO Nurofen forte pomaga... <nie wiem czy to 'forte' jest znaczące teraz.. >, albo goRRRąca kąpiel;)
A kiedyś nawet tak mnie bolało, że w akcie desperacji chwyciłam za książkę do akupresury, i się naciskałam,,tylko nie pamiętam gdzie, bo to jakieś dziwne ogólnie:) gdzieś na nodze w każdym razie:)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 369 dni temu Posty: 24
Profil: Włosy: szatynka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-04, 19:34
Ja mam koszmarne bóle. Próbowałam chyba wszystkiego. Poduszeczka elektryczna i masaże pomagają mi- ale tylko trochę. Niestety mogę trwać tylko na tabletkach - nurofen forte (bo przeciwbólowe) i no-spa forte (bo przeciwrozkurczowa) ale no-spa forte zaczyna działac dopiero po 2 godzinach i można umrzeć przez ten czas ech.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum