Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 239 dni temu Posty: 1981 Skąd: Świdnica
Profil: Imię: Madziaaa
Wysłany: 2008-07-21, 19:18
cerrata napisał/a:
bardzo nogi boą jak mam dostać
uda najbardziej
oo to mnie juz od soboty bolaly... i bodra tez bardzo... nie moglam lezec na boku, bo takie rwanie nieprzyjemne czulam... i nie wiedzialam czemu, bo nie forsowalam sie bardzo
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 377 dni temu Posty: 4908 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-21, 20:50
cerrata napisał/a:
mnie bardzo nogi boą jak mam dostać
uda najbardziej
mnie tak lydki bola kilka dni przed
ja teraz szukam naturalnego sposobu na przesuniecie @...wychodzi na to,ze dostane w dniu swojego slubu i jesli bede sie czula tak jak ostatnio to raczej do slubu nie dojdzie bo bede lezala przed oltarzem i zwijala sie z bolu,albo bede w toalecie z rozwolnieniem...jak ktos zna naturalne sposoby na przesuniecie to prosze dajta znac
Wysłany: 2008-07-21, 20:57
cerrata napisał/a:
a te tabsy takie?
jakie?
a zreszta tabsy to juz chyba nie naturalne
nie wiem czy to nie bedzie OT,moze lepiej zalozyc osobny temacik?
Wysłany: 2008-07-21, 21:01
cerrata napisał/a:
albo może niech jaki modek przeniesie
tak,masz racje,zaraz napisze do naszej pani moderator Donn
cerrata napisał/a:
takie tabsy są, na zatrzymanie okresu
tzn wstrzymanie
ale to sa jakies ziolowe,czy normalne anty?bo mam dwa listki anty ale nie chce zaczynac znow brac
Wysłany: 2008-08-07, 14:45
Sabina napisał/a:
JA bym się załamała!!!!
napewno nic fajnego miec @ w dniu slubu,ale raczej sie nie zalamie nawet jesli tak wypadnie
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-08-07, 15:50
EEee tam... ja też bym się nie załamała, trudno, taka natura kobieca na którą mamy nie wielki wpływ:( wziełabym tabletkę przeciwbólową i poszła z uśmiechem do ołtarza, w końcu nic nie może zepsuć tego wyjątkowego dnia:)
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum