Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-25, 20:36
sweet Shanti, sięgnij po jakieś tabletki rozkurczowe
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 52 dni temu Posty: 275
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-04-25, 22:17
mi ginka doradziła żeby nie brać jednych i tych samych tabletek (np.cały czas ibupromów) tylko mieszkać...raz np.ibuprom, apap, później no spe, później polopiryne i tak na zmiane mi to pomaga
Ja na szczescie bardzo rzadko mam bolesne miesiaczki, wiec narzekac nie moge, ale jesli juz mnie baaaardzo boli brzuch, to biore ibuprom - bol przechodzi doslownie w 5 minut
Informacje: Dołączyła 285 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-25, 23:09
Cytat:
mi ginka doradziła żeby nie brać jednych i tych samych tabletek (np.cały czas ibupromów) tylko mieszkać...raz np.ibuprom, apap, później no spe, później polopiryne i tak na zmiane
A mnie pomaga tylko pyralgina. Nic innego na mnie nigdy nie działało
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-25, 23:32
paulcia napisał/a:
później polopiryne
ja tylko raz wzięłam polopirynę i nigdy wiecej... dostałam od niej o wiele większego krwawienia
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum