kiedyś siłownia, ale w końcu musze spowrotem zacząć chodzić.... no i oczywiście jazda konna. zaczełam jeżdzić w wieku ok. 7 lat, a w wieku 12lat pracowałam już jako instruktor. niestety jakoś trzy lata temu moja przygoda z końmi sie skończyła. a szkoda...
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 91 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-16, 21:44
siatkówka jest fajniutka a tak to dużo pływam (podobno mam fajny triceps wyrobiony, powiedział mi kumpel który ćwiczy) heh i czasem idę sobie na fitness a kiedyś szybko biegałam ale to kiedyś... daaaawno. teraz nie ta kondycha
[ Dodano: 2008-02-16, 21:45 ]
i siłka też czasem...
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-17, 13:40
grupowy kopniak dla tuptunio,
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-02-17, 14:00
a ja nie
ja żem jest leniuch i najchętniej bym tylko siedziała na tyłku
impresja napisał/a:
Osobiście uwielbiam pływać
ja też bym pewnie uwielbiała gdybym umiała
nei umiem , ale uwielbiam wodę itd kiedyś brat mnie nauczył tak.. strzałką? jest coś takiego? tak se kiedyś popłynęłam kilka razy i moja kariera pływaczki się zakończyła
a ja uprawiam regularnie siatkówke ,streching z elementami jogi i aerjoge .jest troszke ciężko następnego dnia zazwyczaj ledwo żyje ,ale widze już efekty mojeje pracy:) polecam szczególnie streching - wzmacnia całe ciło i jest bardzo relaksujący .super po prostu-zwłaszcza jak sie mam sexi trenera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum