Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-22, 22:39
Madziu to taka inna odmiana fitness głównym załozeniem pilatesu jest rozciagniecie miesni skosnych brzucha noo ale ma on ta fajowa zalete ze wzmacnia wszystkie miesnie nawet te małe i rzadko uzywane na codzien jest superowy i daje duze efekty moze dlatego ze jest połączeniem jogi, baletu i ćwiczen siłowych ma na celu poprawienie samopoczucia, kondycji i np koryguje wady postawy
tez kiedys sie w to bawiłam zrezygnowałam na rzecz judo (brak czasu na wszystko ) gorąco polecam wszystkim niezaleznie od wieku i kondycji
a ja trenowalam przez 6 lat siatkówke... grałam troszke w pilke nożna.. ogólnie uwielbiam sport,, i taniec... bo to chyba tez zalicza sie jako tako do sportu
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-18, 13:36
Podstawówka i liceum ćwiczyłam intensywnie siatkówkę, koszykówkę, ręczną, unihoka. jeździłam na zawody z dziewczynami. W liceum jeszcze basem doszedł. Na studiach do sportu małą wagę przywiązywali, ale w siatkówkę grałam regularnie. Teraz od czasu do czasu rowerem pojeżdżę. Kiedyś miałam fazę i robiłam brzuszki. Brakuje mi sportu, ale ciężko się samemu zmobilizować, buu
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Jogging to mój ulubiony typ aktywności fizycznej. Jest to moje hobby i rodzaj trzymania linii. Sprawia że uwalniają się te szczęsliwe hormonki No czuję że żyję jak tak biegnę i biegnę i... łup w drzewko [żarcik!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum